Cliënt ervaringen Psychotherapie Den Haag - Annebet Nolen

Annebet Nolen Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Annebet Nolen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Eva

  “Nadat mijn man vreemd is gegaan konden we elkaar niet meer bereiken. We kregen steeds ruzie, maar we wilden elkaar niet kwijt.”

 • Julia

  “Je hebt me geholpen een grote stap te nemen. Ik voelde al langer dat ik die wilde nemen. Ik durfde niet, dacht dat het niet zou kunnen.”

 • Peter

  “Annebet ontvangt en accepteert mij precies hoe ik ben. Ze is geen gewone therapeut, zij kijkt vanuit haar hart en ziel.”

 • K. & E.

   "Hadden we dit geweten, dan waren we jaren eerder gegaan. Jarenlang, zonder dat we het door hadden, zaten we al in een dal. We spraken elkaar amper, hadden elkaar nauwelijks lief en waren dus ook weinig intiem. We hadden het idee dat het enige wat ons samenhield onze kinderen waren. Op het moment dat we bijna uit elkaar zouden gaan, besloten we toch om is in relatietherapie te gaan. Het is nu een jaar verder en we zijn gelukkiger dan ooit. Dank je wel."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.