Psychologen Eindhoven - Maudy, Marion, Marcel en Mariken.


Psychologen Eindhoven

Psychologen Eindhoven

Psychologen Eindhoven

Welkom bij Psychologen Eindhoven! In deze praktijk werken we met een aantal psychologen: Maudy van Guldenaar, Mariken van Oosterbosch, Marion Stoffels en Marcel Sanders. Bij de 'Over mij' pagina kun je meer over de psychologen lezen.

Bel gerust voor meer informatie of voor een afspraak.

Je kunt bij ons ook in Helmond terecht.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Kinderpsycholoog

Ik vond het erg spannend, maar eenmaal binnen was deze spanning gauw weg omdat ik snel op mijn gemak werd gesteld.
M.K.
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over ons

Bij Psychologen Eindhoven werken verschillende psychologen in de praktijk. Hieronder zijn de behandelaren weergeven met daarbij een link naar een uitgebreider profiel of website.

Maudy Guldenaar - Psycholoog Eindhoven
Maudy ziet het als taak om obstakels en belemmerende gedachtes voor groei weg te nemen. Samen met de cliënt moeten die obstakels eerst  zichtbaar en hanteerbaar gemaakt worden om ze vervolgens te minimaliseren door ze uit te dagen. Samen met de cliënt kijkt zij welke aanpak het beste aansluit bij diens behoeften.

 

 

 

 Marcel Sanders - Psycholoog Eindhoven & Gennep
Marcel gelooft in de uniekheid van elke cliënt. Er is dus niet één standaard theorie, methode, diagnose of protocol, maar de therapie wordt op maat gemaakt per cliënt. Marcel combineert verschillende therapievormen en inzichten en gaat graag de diepte in, op zoek naar de ware 'ik' van cliënten. Weet jij wie je echt bent, wat je belangrijk vindt en echt wilt?

 

 

Mariken van Oosterbosch - Psycholoog Eindhoven
Mariken is werkzaam als orthopedagoge bij Psychologen Eindhoven. Ze biedt hulp wanneer de ontwikkeling van een kind door probleemsituaties verkeerd dreigt te lopen. Daarnaast geeft zij opvoedkundig advies aan opvoeders, geeft zij trainingen en voert zij psychologisch onderzoek uit.

 

  

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel of mail ons gerust, we leren je graag kennen!

Clientervaringen Psychologen Eindhoven

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

M.K. over Psychologen Eindhoven

Over Maudy
“Ik maakte het moeilijker dan het was. Ondanks dat ik veel verdriet heb om het plotselinge overlijden van mijn vader na een kort en hevig ziekbed heb ik me bij Maudy aangemeld. Ik was bang dat ik een enorme terugval zou krijgen na de begrafenis.

Ik vond het erg spannend om te komen, maar eenmaal binnen was deze spanning snel weg en stelde Maudy mij erg op mijn gemak. Nadat Maudy mij de rouwfases duidelijk had gemaakt, en gewerkt heeft met imaginaire exposure, vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Door haar gesprekken heb ik inzicht gekregen in de gevoelens en pijn in plaats van dat deze mij angstig maken. Maudy bedankt.”

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Psychologen Eindhoven

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Psychologen Eindhoven Raiffeisenstraat 11
5611 CH Eindhoven

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Eindhoven.

Psychologen Eindhoven Raiffeisenstraat 11
5611 CH Eindhoven

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psychologen Eindhoven

Allereerst willen we je op je gemak stellen. Je bent geen nummer, geen willekeurige bezoeker in een klinische omgeving. We willen je een beetje thuis laten voelen. Dat is letterlijk zo; de sfeer is aangenaam en informeel. Maar het is ook figuurlijk zo: we brengen je weer thuis, naar de waarden, wereld en wensen die jou bepalen en die jouw leven zo bijzonder en fijn kunnen maken.

De eerste sessies gebruiken we om een indruk te krijgen van wat er speelt, waar je uit wilt komen en wat we nodig hebben om dat te bereiken. Vervolgens gaan we het samen doen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. En voor je het weet sta je weer dichter bij jezelf.

Kosten

Een individueel consult of intake bedraagt € 97,75 euro. Een sessie duurt 60 minuten. Voor relatietherapie is het tarief €120,-  per sessie van 60 minuten of delen ervan. De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel of mail ons gerust, we leren je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.