Jan Aukes


Jan Aukes

Jan Aukes

  • Nieuwe Stationsstraat 20
    13e en 14e verdieping
    6811 KS Arnhem
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Arnhem

Je kunt nog verder met elkaar. Denk je nog wel eens terug aan hoe het was? Of ook al niet meer? Herinner je je nog hoe jullie samen waren? Hoe verbonden, hoe hecht, hoe sterk? En welk gevoel dat gaf?

Waarschijnlijk is het moeilijk de herinneringen terug te halen. Want bovenop dat prachtige van toen, drukt de zwaarte, het geruzie en de volkomen miscommunicatie van nu. Toch is stoppen (nog net) geen optie. Want er is nog hoop en er is nog liefde.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Den Bosch.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen

Jan ging snel de verdieping in wat zeer van pas kwam en effectief was. Ik beveel zijn praktijk ten zeerste aan!
Evelien
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Jan Aukes

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Jan Aukes Nieuwe Stationsstraat 20
13e en 14e verdieping
6811 KS Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Arnhem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Arnhem. Afspraken zijn ook mogelijk in mijn praktijk in Den Bosch.

Jan Aukes Nieuwe Stationsstraat 20
13e en 14e verdieping
6811 KS Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Red je relatie bij Relatietherapie Arnhem

Jullie vinden elkaar terug —en jezelf
Natuurlijk heb je de film, van waar het mis ging, al vaak afgespeeld. Je hebt verwijten, en je weet wat jou te verwijten valt. En toch, hoe hard je ook zoekt en hoe veel je ook puzzelt, je krijgt er de vinger niet achter. Dat komt voor een groot deel omdat je jezelf (en jullie) niet van buiten kunt zien.

Het ontbreekt je daarnaast aan kennis en ervaring om patronen in jullie omgang te herkennen. En… je kunt niet jullie en de ander en jezelf en de hulpverlener zijn.

Samen vinden jullie een weg
Relatietherapie Arnhem helpt je de vastgeroeste patronen te doorbreken. Maar belangrijker, het verdiept inzicht in jezelf en elkaar. Jullie delen gevoelens, gedachten, angsten en wensen die kwetsbaar zijn. Jullie hervinden mildheid naar elkaar, kunnen elkaar weer helpen en begrijpen waar jullie samen kunnen groeien.

Ook los van elkaar zullen jullie je ontwikkelen. Je komt jezelf tegen, je herkent je valkuilen en je dwingt jezelf bewust om te gaan met de onderwerpen die jou ten voeten uit bepalen. Daarmee ontwikkel je je zelfbewustzijn en het vermogen te groeien

Hervonden liefde is diepere liefde
De meeste stellen gaan na verloop van tijd weer zelf samen verder. Dan is nog niet alles opgelost, maar er is weer vertrouwen. In bijna alle gevallen is dan het contact verdiept, de band inniger en het wederzijdse respect en inlevingsvermogen enorm gegroeid. Jullie staan steviger in je schoenen en weten weer te genieten. Samen.

Partners van (oud)militairen
Vaak behoeden mensen van brandweer, politie en defensie hun partner voor nare gevoelens door niet of nauwelijks te vertellen wat er op hun werk gebeurt. Door mijn achtergrond bij defensie ben ik me als therapeut erg bewust van de belevingswereld aan de kant van de partner van de (voormalig) militair.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Arnhem? Bel naar Relatietherapie Arnhem ter attentie van Jan Aukes. Jullie kunnen ook terecht in mijn praktijk in Den Bosch. Ik leer jullie graag kennen!

Jan Aukes Nieuwe Stationsstraat 20
13e en 14e verdieping
6811 KS Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.