Hans Otto - Psycholoog Lelystad - PSYNED


Hans Otto

Hans Otto

Psycholoog Lelystad

Al zo lang ik me kan herinneren zijn mensen met al hun vreugde, verdriet, kracht en eigenaardigheden een bron van inspiratie voor me. Toen ik klein was, kwam ik in aanraking met mensen met psychische problemen. Ik leerde wat je gevoel, je doen en je denken met je doet. Hoe ingrijpend het is en hoe ongelofelijk uitzichtloos het kan voelen. Ik merkte ook dat ik ondanks alles dichtbij kon komen, dat ik kon luisteren, het begrijpen.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Mindfulness

Onze samenwerking is de sleutel.
Hans
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Naast mijn vakkennis en jouw inzet draait het allemaal om ervaring. We werken niet ver van het onderwerp af, we zoeken het op. Daardoor kun je makkelijk veel dieper aan jezelf werken en, met mijn inbreng en jouw werk kun je zachtheid vinden, vertrouwen, hoop en vreugde waar je ze misschien helemaal niet verwacht. Onze samenwerking is de sleutel. Je zult merken dat je je snel op je gemak voelt; veilig, met ruimte om alles even los te laten en het vertrouwen dat ik er voor je ben.

Ik woon met mijn gezin in het Sidhadorp, een bijzondere wijk met bewust levende mensen aan de rand van Lelystad. Ik houd van muziek, actief spelend (drums) en passief genietend. De natuur heeft ook mijn warme belangstelling. Op de Oostvaardersplassen kan ik mijn hart ophalen en genieten van een stukje wildernis in de polder.

Cliëntervaringen Hans Otto

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Marleen over Hans Otto

Toen ik voor het eerst bij Hans kwam zat ik in een ontzettend diep dal. Ik voelde me erg onzeker en twijfelde over alles. Onder andere dankzij de mindfulnes oefeningen van Hans kon ik weer milder naar mezelf kijken.

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Hans Otto

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Hans Otto Nieuwe Waterweg 57
8226 NE Lelystad

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Lelystad.

Hans Otto Nieuwe Waterweg 57
8226 NE Lelystad

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Lelystad

Ik werk met een milde, liefdevolle benadering. Ook als ik je confronteer met bepaalde zaken zal ik dat met zorg en gedoseerd doen. Onze samenwerking is de ruggengraat van de behandeling. De plezierige samenwerking, het opbouwende werk en het goede contact bepalen het succes van jouw groei.

Durf te vragen
Ik doe mijn werk vanuit persoonlijke betrokkenheid en overtuiging. Je zult merken dat ik dicht bij kan komen en je snel op de weg van groei kan brengen. De meeste mensen wachten te lang voordat ze hun vragen stellen. Dat is echt jammer. Niet alleen omdat voorkomen beter is dan genezen, maar omdat je jezelf tekort doet als je met je innerlijk blijft lopen sukkelen.

Een afspraak duurt gemiddeld 45 minuten en kost 85 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak mag je altijd even contact opnemen met mijn praktijkassistente.


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.