Relatietherapie Rotterdam - Janneke Rienstra


Janneke Rienstra

Janneke Rienstra

Psycholoog Rotterdam

Werken met mensen, iets voor een ander doen - het is een familietrekje. Ouders die in de zorg werken, ooms die maatschappelijk werker zijn. Het kon bijna niet anders dan dat ook de vonk naar mij over zou springen. Dat deed het. En de vlam is met de jaren enkel feller gaan branden.

Inmiddels ben ik al tien jaar werkzaam als psycholoog en merk dat mijn manier van werken echt helpt.

Bel voor een afspraak!

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma

Ik kon de ongedwongen sfeer bij Janneke erg waarderen.
Jack
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 7 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij

Ik was jong toen ik aan mijn studie psychologie in Leiden begon. Er ging een wereld voor mij open; de manier waarop ik met mensen omging, mijn interesse in het gedrag van mensen, hoe ik in het leven stond - het kwam allemaal perfect bij elkaar in de psychologie.

Zelfstandigheid en ontwikkeling
Na een aantal jaren voor grote instanties te hebben gewerkt maakte ik de overstap naar een kleiner bedrijf om uiteindelijk voor mezelf te beginnen. In diezelfde periode verdiepte mijn werk zich. ‘Werk’ staat meestal niet los van het leven en om mijn cliënten ook met persoonlijke problemen verder te helpen, wilde ik mijn kennis vergroten. Dus: terug in de schoolbanken. Ik studeerde klinische psychologie.

Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en ben ik al ruim tien jaar werkzaam als psycholoog. Ik doe dit uiteraard nog altijd met veel plezier!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliëntervaringen Janneke Rienstra

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Danny over Janneke Rienstra

"Ik wil Janneke heel hartelijk bedanken voor haar aandacht en begrip in het traject om dingen anders te gaan doen. Ik heb bemerkt dat het gezegde " je bent nooit te oud om te leren" ook op mij van toepassing is geweest. Ik heb het traject als prettig ervaren. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen!"

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Janneke Rienstra

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Janneke Rienstra Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Janneke Rienstra Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Rotterdam

Mijn werkwijze heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een praktische en doelgerichte wijze van werken, gecombineerd met de wat meer analyserende, inzichtgevende behandeling is dit uiterst succesvol gebleken. We gaan én concreet aan de slag, én nemen de tijd om ook echt te snappen wat er speelt en hoe het allemaal werkt.

Geen fouten maar kansen
Tijdens de therapie concentreren we ons niet op de fouten, of waar het mis gaat. We zoeken de lichtpunten, de kansen, de manieren waarop je wel vorm kunt geven aan je problemen nu. Soms is dat confronterend, soms zul je er best even van uit het lood geslagen zijn, maar snel merk je de vooruitgang en dan is het prettig werken.

Tarief en duur

Het individuele intakegesprek duurt ongeveer 50 minuten en kost €105,-. Een individueel vervolggesprek duurt ook 50 minuten en kost €90,-. Relatietherapie duurt 60 minuten en kost €120,- voor zowel het intakegesprek als vervolggesprekken.
De kosten zijn inclusief 21%.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Janneke Rienstra. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.