Psycholoog Rotterdam - Robert van den Bosch - Psyned


Robert van den Bosch

Robert van den Bosch

Psycholoog Rotterdam

Ik help cliënten op een persoonlijke en betrokken manier. De kerngedachte achter de behandeling is dat we het samen doen. Jij staat centraal. Jouw verhaal, wie je bent en wat je kunt.

Zij aan zij vinden we de oplossingen en groei je van je klacht weg. Stap voor stap. Zoals het spreekwoord luidt: een reis van duizend mijlen begint met een enkele stap.

Bel voor een afspraak!

Relatietherapie
EFT Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Negatief zelfbeeld

Zoals het spreekwoord luidt: een reis van duizend mijlen begint met een enkele stap.
Robert
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen. Niet alleen in hoe individuen in elkaar zitten, maar ook hoe mensen met elkaar omgaan en met elkaar communiceren. Vandaar dat ik mijn leerproces in het hoger onderwijs begon met de studies Engels en geschiedenis. Tijdens deze studies realiseerde ik dat ik altijd meer wilde weten over het verhaal achter de mensen. Wat iemand maakt tot wie hij is, zeg maar.

Vanuit die redenering ben ik uiteindelijk psychologie gaan doen. Ik werkte op dat moment al met (probleem)jongeren. In het begin twijfelde ik nog of deze studie meer een hobby was of dat ik er mijn werk van ging maken. Maar hoe meer ik leerde over de menselijke psyche hoe enthousiaster ik werd.

Loopbaan
Na mijn opleiding heb ik als psycholoog bij een grote zorginstelling gewerkt; eerst in de arbeidshulpverlening en vervolgens op de afdeling depressie. Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk: Psycholoog Rotterdam.

Voldoening
Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind. Ik vind het fijn om naar je te luisteren en vooral ook om jouw verhaal te leren kennen. Het geeft me voldoening om mensen weer op weg te helpen. Ik kan me goed inleven, goed luisteren en mensen ook weer een beetje energie geven en laten lachen.

Klussen
Buiten mijn werk ben ik het liefst met mijn gezin bezig. We wonen in een leuk oud huis in Schiedam, waar altijd wel ergens iets aan op te knappen valt. In mijn vrije tijd kun je me dan ook vaak tegen komen op weg naar een bouwmarkt, omdat ik weer een nieuw projectje heb gevonden om lekker aan te klussen.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen Psycholoog Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij Psycholoog Rotterdam in behandeling zijn geweest.

marit over Robert van den Bosch

 "Robert is een ontzettend wijs persoon, ik heb heel veel van hem geleerd".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Robert van den Bosch

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Robert van den Bosch Heemraadssingel 249
3023 CE te Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Robert van den Bosch Heemraadssingel 249
3023 CE te Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Rotterdam

Een psycholoog is eigenlijk niet heel anders dan een dokter of een automonteur. Naar die laatste twee ga je toe als je een probleem aan je auto of lichaam hebt waar je zelf de oplossing niet voor kan vinden.

Datzelfde geldt voor een psycholoog: je hebt een klacht of probleem, en je weet niet hoe je die op kunt lossen. Het enige grote verschil, is dat een psycholoog niet in of aan je kan sleutelen, maar alleen in staat is om jou jezelf te laten ‘’repareren’’. We gaan samen aan de slag en kijken naar wat er speelt en hoe dat anders kan.

Mijn werkwijze
Voor een groot deel bepaal jij hoe we de behandeling aanpakken. Het verschilt nogal per persoon of er behoefte is aan een aantal praktische vaardigheden en kennis om een probleem te tackelen of aan een grondige analyse gebaseerd op een aantal gesprekken.

Deze manier van werken heet cliëntgerichte therapie. Dat is een methode op maat, gebaseerd op wie jij bent, wat je kunt en wat je wil bereiken.

Licht maar niet Luchtig
Ik voel me als psycholoog erg betrokken bij het verloop en de uitkomst van de individuele behandelingen. Juist daarom probeer ik de oorzaken van de klacht of het probleem niet erger te maken dan ze zijn. Tegelijkertijd draai ik ook niet om de zaken heen. Mijn motto is dan ook: de beste behandeling is licht maar niet luchtig.

Tijdens de eerste paar gesprekken bij Psycholoog Rotterdam bepalen we samen de richting die jij op wil, om vervolgens duidelijke doelen te stellen. Het idee is dat jij het gaat doen, ik help je alleen op weg.

Tarief en duur
Een individueel intakegesprek kost €100,- en duurt 50 minuten. Een individueel vervolggesprek kost €80,- en duurt ook 50 minuten.
Een relatietherapie intakegesprek kost €140,- en duurt 50 minuten. Vervolggesprekken van relatietherapie kosten €100,- en duren ook 50 minuten.
De bovenstaande kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Wil je meer weten? Zit je met een vraag? Bel of mail naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Robert van den Bosch. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.