Cliënt ervaringen Psycholoog Alphen aan den Rijn - Bert Bavelaar

Bert Bavelaar Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Bert Bavelaar

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • De stromen - Opdrachtgever Coaching

  "Binnen een grote organisatie zijn intern vaak voor allerhande kwesties mensen te vinden, ook op het gebied van coaching. In specifieke gevallen waarbij vertrouwelijkheid voorop stond, en vooral daar waar de betrokkene goed inzicht in het eigen handelen moest krijgen, heeft Bert ons met zijn innemende werkwijze altijd prima geholpen."

 • Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

  "Vertrouwen en betrouwbaar zijn de sleutelwoorden in het contact met Bert. De organisatie zo snel mogelijk leren kennen en dan meedenken en zich verplaatsen in de feitelijke situatie zijn hier uitvloeisels van."

 • dhr. R. S.

  "Ik wil Bert graag aanbevelen. De persoonlijke benadering is mij goed bevallen. Ik heb meer inzicht in mijzelf gekregen."


 • mw. D. van A.

  "Ik heb heel veel zelfvertrouwen gekregen doordat Bert mij een spiegel voorhield. Soms was dat uiteraard niet zo leuk, maar het heeft mij wel geholpen om beter te gaan functioneren in het dagelijkse leven, waaronder mijn werk."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.