Cliënt ervaringen Psycholoog Hoorn - Delicia Schaap

Delicia Schaap Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Delicia Schaap

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Anoniem

  Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

 • Leonie (Angst- en Paniekklachten)

  "De sessies hebben goed geholpen bij mij. Ik geniet weer van de meeste dingen. Ik vond het wel zwaar maar heb het er graag voor over gehad. De aanvallen zijn er nog wel maar stukken minder als voordat ik begon en ik ben ontzettend blij dat ik hulp gezocht heb en gekregen heb."

 • Miranda (Angstklachten)

  "Delicia heeft mij heel erg geholpen in mijn mindere periode. Het was fijn dat ik van me af kon schrijven in mijn eigen omgeving & in mijn eigen tijd.. De mindfullnesoefeningen waren heel fijn en hierdoor ben ik zelfs met een cursus gestart. Het is fijn dat Delicia mij op deze manier heeft kunnen helpen."

 • Brenda (Levensfaseproblematiek)

  "Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

 • Hannah (Relatieproblemen)

  "Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

 • Bart (Depressieve Klachten)

  "Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.