(Doen!) Vind rust en balans bij Psycholoog Alkmaar


Nine Lutgert

Nine Lutgert

Psycholoog Alkmaar

Wat kenmerkend is voor mij is dat ik goed kan luisteren en je graag op je gemak stel. Hierdoor hoop ik dat je je open durft te stellen om datgeen waar je tegen aan loopt met mij te delen. Ik ben empathisch, maar tegelijkertijd realistisch. Ik houd je een spiegel voor, zodat je gaat nadenken over jezelf.

ADHD
Relatietherapie
Levensfaseproblematiek
EFT Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
ACT
Coaching
Negatief zelfbeeld
Schematherapie
Slaapproblemen
Cognitieve gedragstherapie
Chronische Vermoeidheid

Nine heeft mij laten inzien waar ik de fout in ging en heeft mij handvatten meegegeven.
Anoniem
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij - Nine Lutgert - Psycholoog in Alkmaar

Ik heb altijd geweten dat ik psycholoog zou worden, dat zat onbewust al in mij. Al heel vroeg kon ik goed luisteren en bepaalde dingen uit de gesprekken halen. Ik was heel goed in observeren en mensen op hun gemak stellen, dat kenmerkt ook nu mijn manier van werken.

Want soms draait therapie vooral om luisteren. Ik zie mensen verbeteren omdat ze vooral zélf heel hard hebben gewerkt om beter in hun vel te zitten. Als psycholoog sta je aan de zijlijn en het is mooi om te zien dat luisteren van zo’n grote waarde kan zijn. Wanneer het nodig is speel ik natuurlijk wel een actieve rol en geef ik je tips of houd ik je een spiegel voor.

Leerzaam

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en ben daarna meteen het vak ingerold als zelfstandig psycholoog. Vanuit de opleiding werd heel erg gefocust op het werken in een grote instelling, maar juist het werken in mijn eigen praktijk heeft me gegrepen. Hier kom ik veel meer verschillende problemen tegen en heb ik de ruimte om ieder persoonlijk te benaderen.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliënt ervaringen over de behandeling bij Psycholoog Alkmaar

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Nine Lutgert

In november ben ik bij Nine terecht gekomen wegens overspannenheid door omstandigheden in mijn privésfeer. Nine heeft mij laten inzien waar ik de fout in ging en heeft mij handvatten meegegeven om mijn hoofd weer tot rust te krijgen. Ik heb de sessies met haar als zeer prettig en ontspannen ervaren. Door haar open uitstraling met een vleugje humor voelde ik mij direct op mijn gemak en voelden de sessies minder zwaar. Dankzij haar heb ik mijn leven nu weer grotendeels op de rit en weet ik wat ik moet doen als ik merk dat de stress weer toeneemt.

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens Psycholoog Alkmaar

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Nine Lutgert Bergerweg 80
1817 BK Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Alkmaar

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alkmaar.

 

Nine Lutgert Bergerweg 80
1817 BK Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Vind balans en rust met Psycholoog Alkmaar

Mijn naam is Nine Lutgert en ik werk als psycholoog in Alkmaar. Ik behandel een breed spectrum aan klachten waaronder negatief zelfbeeld, angstklachten en burn-out, maar ik kan bijvoorbeeld ook ondersteunen bij depressie of concentratieproblemen.

Ik vind het belangrijk dat je beseft dat het leven niet perfect hoeft te zijn. Iedereen heeft wel eens een rotdag, dat maakt helemaal niet uit. Dat is de les die ik je tijdens mijn sessies wil meegeven.

Ik stel je op je gemak

Het eerste gesprek is een intake en ik zal er alles aan doen om te zorgen dat jij je op je gemak voelt, zodat we ook moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaan. Dat doe ik door structuur te bieden wanneer jij het spannend vindt en jou het woord te geven wanneer je dat nodig hebt. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar kennen en krijg jij een beeld van mij en mijn werkwijze.

Ik ben empatisch en belicht graag jouw positieve kanten. Tijdens onze sessies gebruik ik verschillende technieken, waaronder EFT en ACT, maar er is ook ruimte voor mindfulness en ontspanningsoefeningen. Door je een spiegel voor te houden kan ik je inzicht geven in hoe je over jezelf denkt. Zou je bijvoorbeeld ook zo hard zijn tegen een vriend, of doe je dat alleen bij jezelf?

Het hoeft niet perfect te zijn

Je hoeft niet klachtenvrij te zijn om verder te kunnen met je leven. Tijdens onze sessies geef ik je handvatten om het leven weer aan te pakken. Ik laat zien wat je met verschillende technieken kan bereiken en welke keuzes je moet maken om beter te worden.

Tarief en duur

Voor een individuele afspraak bij Psycholoog Alkmaar wordt er € 95,00 gerekend voor een afspraak van 45 minuten. In de avonduren kost is het tarief € 115,00. Voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen betaal je € 115,00 voor een afspraak van 60 minuten. 's Avonds geldt een tarief van € 135,00. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders ben ik genoodzaakt het in rekening brengen.

Beroepsvereninging

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Contact

Wil je meer weten hoe een Psycholoog je verder kan helpen? Bel even met het secretariaat van Psychologen Nederland. Ze kunnen je alles over mij vertellen, al je vragen beantwoorden en je snel helpen aan een afspraak bij mij.


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.