Psycholoog Assen - Yvonne Willems


Yvonne Willems

Yvonne Willems

Psycholoog Assen

Ik ben Yvonne Willems, mijn vader is Nederlander, mijn moeder Indisch - een huwelijk dat twee werelden samenbracht, twee culturen. Dat was niet altijd even makkelijk, het zijn ook nog eens twee heel verschillende werelden.

Om die twee werelden de plek te geven die ze verdienen moest ik dicht bij mezelf blijven, goed om mij heen kijken, goed luisteren en me leren verplaatsen in anderen. Natuurlijk eerst thuis, maar ook daarbuiten.

Bel voor een afspraak.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Familieopstellingen
Mindfulness
Coaching

Yvonne is een respectvolle, betrokken therapeut die goed aan kan sluiten bij je hulpvraag.
Karin
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

De combinatie praktisch en intuïtief zie je terug in mijn studie; ik ben afgestudeerd als Arbeid & Organisatie psycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Ik volgde de liefde naar Groningen en deed daar een extra keuzevak: Filosofie. Ook na mijn studie, in werk en vervolgopleiding blijft het terugkomen: dan weer spiritueel, dan weer praktisch.

Vreemd eigenlijk dat er maar weinig plekken zijn die én spiritueel (of intuïtief) én praktisch zijn. Dat heb ik, als werkend psycholoog in Assen een beetje zelf moeten uitvinden. Want: in de verbinding van die twee ben ik het meest creatief en meest mezelf.

Clientervaringen Yvonne Willems

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Annelieke over Yvonne Willems

"De sessies met jou hebben me geholpen om niet alleen bepaalde zaken los te laten, maar ze ook daadwerkelijk te accepteren. De oefeningen die we hebben gedaan, helpen me nog steeds om uit te sorteren wat iets is waar ik mijn energie in moet steken, en wat aan een ander is. Hierdoor heb ik meer de ruimte voor mezelf genomen te zijn wie ik ben."

 

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Yvonne Willems

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Yvonne Willems Collardslaan 6
9401 GZ Assen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Assen.

Yvonne Willems Collardslaan 6
9401 GZ Assen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Assen

Bij Psycholoog Assen werken we op een hele praktische manier. Het gaat om de grote vragen, de diepe inzichten en de grote veranderingen in het leven. Maar die blijken vaak veel praktischer dan je nu misschien denkt. Je zult het in de behandeling merken; je beleeft je innerlijke wereld op een gewone alledaagse manier: direct en heel concreet.

Verschillende soorten klachten
De meeste mensen die ‘vastlopen’, weten niet wat er met ze aan de hand is. Dat hoeft ook niet, daar ben ik namelijk voor. Het beste advies dat ik je nu kan geven is: bel of mail me even. Dan kun jij goed uitleggen waar je mee zit en ik kan je vertellen hoe ik je kan helpen.

Tarief en duur
Een afspraak duurt een uur en kost 90 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik 1,5 uur de tijd en reken ik 150 euro. Een coachingsgesprek duurt ook 1,5 uur en kost 135 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

De betaling gaat contant of vooraf via de bankrekening van Psycholoog Assen. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA).

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.