Doe mee met de pilot van Psyned!

Psyned is op zoek naar behandelaars in heel Nederland voor een pilot. Met deze pilot testen wij een nieuwe werkwijze met behandelaars, zodat wij samen meer cliënten kunnen helpen.

Waarom deze pilot?

Wij vinden het belangrijk dat elke cliënt die contact met ons opneemt de juiste hulp krijgt en goed wordt geholpen. Helaas kunnen wij niet elke cliënt deze hulp bieden en daarom willen we graag ons netwerk van psychologen uitbreiden. Kunnen wij een cliënt niet plaatsen bij een Psyned-behandelaar, dan kijken wij naar de mogelijkheden bij de behandelaars van deze pilot. Zo kunnen we samen meer cliënten de zorg bieden die ze nodig hebben.

Hoe werkt de pilot?

1. Je vult het aanmeldingsformulier in, deze ontvang je op aanvraag.

In het aanmeldingsformulier vragen wij om informatie die ons helpt om een goed beeld van jou te krijgen en om een cliënt goed te informeren. Deze informatie verwerken wij ons verwijssysteem, zodat wij makkelijk een match kunnen maken met een cliënt.

2. Wij nemen contact met je op als wij een cliënt voor je hebben met een passende hulpvraag.

Bij een match tussen jou en de cliënt nemen wij telefonisch contact met je op om te vragen of je deze cliënt wilt behandelen voor ons. Wil je deze cliënt behandelen, dan geef aan ons aan wanneer de behandeling kan beginnen en plannen wij de afspraak.

Samen aan de slag voor de cliënt

Wij zorgen ervoor dat een cliënt volledig wordt geïnformeerd en dat jij alle informatie hebt om de behandeling te starten. Jij maakt naar eigen inzicht een behandelplan, voert deze uit en je plant zelf de vervolgsessies in. Wij verzorgen de facturatie naar de cliënt en betalen jou altijd uit voor elke gedane sessie, deze betalingen zijn wekelijks.

Wat is hiervoor nodig?

Zolang wij geen cliënt voor je hebben is het voldoende om in ons systeem te staan. Als je een cliënt voor ons gaat behandelen zijn er een paar extra stappen nodig in het kader van kwaliteit en wetgeving

  • 1. Wij ontvangen van jou een kopie van je master in de psychologie
  • 2. Er is een VOG nodig en wij doen navraag bij de IGZ.
  • 3. Koppeling van de AGB-code met Psyned.
  • 4. Samenwerkingsovereenkomst.
  • 5. Gedeelde Psyned agenda voor automatische facturatie.

Vergoedingen

Er zijn geen kosten verbonden aan deze manier van met ons samenwerken. Psyned betaalt jou voor elke sessie die jij voor ons uitvoert. Zo krijg je voor een psychosociaal consult (45-60 minuten) €66,55. Er zijn nog andere tarieven voor andere type consulten / lange consulten, deze kan je bij interesse opvragen.

Meedoen of meer weten?

Wil je meer weten over deze pilot of wil jij je aanmelden voor de pilot van Psyned? Stuur een mail naar zorgaanbieder@psyned.nl t.a.v. Albert Ruiten

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Geen wachtlijst
  • 200+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog