sluit je aan
Vrijgevestigde behandelaar bij Psyned

Zorgaanbieder

Ben jij een (basis)psycholoog of relatietherapeut met een eigen praktijk en wil je meer cliënten? Psyned ondersteunt vrijgevestigde behandelaars met het vinden van cliënten, facturatie en secretariaat. Dat betekent voor jou:

• Meer cliënten
• Minder administratie
• Eigen praktijkassistenten
• Snel uitbetaald krijgen
• En toch zelf ondernemer zijn

We zijn een onafhankelijke instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg. Als landelijke zorgaanbieder met 200+ aangesloten behandelaars zijn wij gespecialiseerd in het matchen van cliënt en psycholoog. Daarbij organiseren we het hele jaar diverse workshops en intervisiemomenten om de vakkennis op peil te houden en te leren van elkaar.

Wil je dieper ingaan op jouw praktijk en groeien als ondernemer? Bekijk dan ons twee-jarige Psyned Select opleidingstraject

Meer weten of aansluiten? Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Aerjen Tamminga - Inhoudelijk directeur

Meer weten over Psyned of over Psyned Select? Kom gezellig langs voor een kop koffie, dan leggen we uit hoe we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen. En dan kan je meteen ons hele team ontmoeten!

Bel ons: 085-4014720

Of zoek zelf je psycholoog!

Bekijk hier welke psychologen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn:


Meer over Zorgaanbieder

Waarom aansluiten bij Psyned?

Als psycholoog of therapeut met een eigen praktijk ben je veel van je tijd kwijt aan andere zaken dan behandelen. Wij nemen dit tijdrovende werk bij jou weg. Doordat wij de communicatie met cliënten, administratie en algemene promotie voor onze rekening nemen, kan jij je volledig op de kwaliteit van je behandelingen richten.

Met Psyned:

 • Ben je goed bereikbaar (jij behandelt, wij nemen de telefoon op).
 • Heb je ervaren en kundige praktijkassistentes.
 • Bereik je meer potentiële cliënten.
 • Sta je op het zeer goed gevonden psyned.nl.
 • Ben je wél zelfstandig ondernemer en heb je toch alle voordelen van een landelijk opererende organisatie.
 • Profiteer je mee met onze groeiende naamsbekendheid.
 • Besteed je facturatie van de cliënten uit aan ons.
 • Krijg je gegarandeerd elke week uitbetaald.

Waarom Psyned

Onze missie is om de drempel naar geestelijke gezondheidszorg te verlagen en de cliënt zo goed mogelijk bij hun klacht te kunnen helpen. Daardoor vinden we het belangrijk dat mensen op korte termijn geholpen worden en door de juiste psycholoog, passend bij de persoon en hulpvraag. Ondertussen werken we hier samen met 200+ psychologen en therapeuten in heel Nederland aan. Door te werken zonder wachtlijst, direct persoonlijk advies te bieden en altijd op maat te behandelen.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je je direct aansluiten? Stuur dan een e-mail naar zorgaanbieder@psyned.nl met een korte omschrijving van jezelf. Waaronder wie je bent, wat jouw specialisme is en waar je praktiserend bent. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een gesprek in te plannen.

Doe mee met de pilot!

Psyned is op zoek naar behandelaars in heel Nederland om een pilot mee te doen, waarbij wij meer cliënten willen helpen en een nieuwe werkwijze willen testen. Lees meer.

Secretariaat

Het Secretariaat

Het secretariaat is vijf dagen in de week bereikbaar, op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 20.30 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Per telefoon, maar ook via het contactformulier en e-mail staan wij de hele dag potentiële cliënten te woord.

Op het secretariaat werken praktijkassistentes die psycholoog zijn of in opleiding zijn daarvoor. Op basis van een korte uitvraag kunnen zij de klacht van de cliënt goed inschatten en adviseren welke psycholoog en/of behandeling daar het beste op aansluit. Daarbij informeren zij de cliënt volledig over alles wat er bij de afspraak komt kijken. Zo bespreken zij:

 • Kosten van een behandeling
 • Eventuele vergoeding
 • Hoe jij als psycholoog te werk gaat
 • Hoe een psycholoog kan helpen bij de klacht

Zo heb jij een gemotiveerde en volledig geïnformeerde cliënt op de eerste afspraak en komt de cliënt op een later moment niet voor verassingen te staan. Ook is het secretariaat aanspreekpunt als een cliënt een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, of bij vragen over facturering.

Reviews

Psychologen als cliënten ervaren het secretariaat als zeer prettig en kundig en beoordelen onze dienstverlening met een zeer ruime voldoende. Lees hier alle reviews van onze cliënten.

Psyned Select

Psyned Select opleidingsprogramma

Psyned Select is een 2-jarig leer/werktraject binnen Psyned, gericht op het opbouwen en zelfstandig voeren van een bloeiende praktijk als vrijgevestigd psycholoog.

Het traject biedt jou als basispsycholoog ondersteuning middels intervisie, supervisie en interne opleidingen waarbij de focus ligt op het verder ontwikkelen van je therapeutische vaardigheden, bedrijfsvaardigheden en het opbouwen van een netwerk.

Dit kun je direct in de praktijk toepassen, in je eigen werk en in een veelzijdige en zelfstandige functie als behandelend psycholoog bij Psyned.

Aansluiten als Select psycholoog

Wij zoeken altijd enthousiaste en betrokken psychologen en systeemtherapeuten die onze visie op de zorg delen en in zichzelf willen investeren. Vereisten om deel te kunnen nemen aan het Psyned Select opleidingsprogramma zijn:

 1. Minimaal 3 à 4 dagdelen per week beschikbaar zijn voor cliënten en daarnaast tot 8 uur per maand voor scholing.
 2. Waarvan voor cliënten minimaal 1 avond beschikbaar is per week.
 3. 1 à 2 jaar ervaring hebben in een relevante behandelsetting.
 4. Een ondernemende kijk hebben op de GGZ.
 5. Voldoende werkervaring om direct zelfstandig te kunnen starten als behandelend psycholoog d.m.v. voornamelijk CGT en ACT (uitgebreide eerste lijn problematiek).
 6. ZZP-er zijn of bereid zijn om ZZP-er te worden.

Interesse?

Wil je je aanmelden of meer informatie over het opleidingsprogramma? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Julia van Alphen via julia@peppermind-psychologen.nl. Zij zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.