Seksuologie

Seksuologie

In het online programma Seksuologie (Basis programma) ontdek je door middel van tips en oefeningen in 4 tot 6 weken hoe jij een leuker seksleven kunt krijgen.

Basisprogramma Seksuologie

Heb jij vragen rondom je seksleven? Word je bijvoorbeeld helemaal niet opgewonden terwijl je aan het vrijen bent, doet vrijen pijn of kun je niet klaarkomen? Je bent niet de enige. 1 op de 5 mannen en 1 op de 4 vrouwen in Nederland heeft last van een seksprobleem. De meeste mensen praten er niet over en zoeken geen hulp, terwijl er in de meeste gevallen wat aan te doen is! Moedig en verstandig dat jij wel op zoek gaat naar hoe je jouw seksleven leuker zou kunnen maken.

Over het programma

In dit programma krijg je basisinformatie over seksualiteit en ga je onderzoeken hoe seks voor jou plezieriger en bevredigender kan worden. Je kunt het programma alleen of samen met je partner doorlopen, zodat je straks weer kan gaan genieten van seks.

Als je na dit programma door wilt gaan, kun je kiezen uit één van de andere drie programma’s over Seksualiteit. Deze programma’s spelen in op specifieke gevallen, namelijk: (Geen) zin in seks, Seks en pornoverslaving en Pijn bij vrijen.

Dit programma is gemaakt vanuit een samenwerking tussen Therapieland en een aantal seksuologen die aangesloten zijn bij de NVVS.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma “Seksuologie – Basis”.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

“Dit basisprogramma helpt je bij het vormen van antwoorden over eventuele seksuele problemen en kennis over seksualiteit. Je kunt onderzoeken hoe seks voor jou fijner en bevredigender kan worden.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma

*1ᵉ stappen gratis, daarna

€ 9,95
Inhoud van programma:
  • Je krijgt informatie over seks.
  • Er staat een animatie over opwinding in het programma.
  • Je gaat oefenen in de praktijk met jouw partner.
  • Je krijgt leuke en inspirerende tips.
  • Je schrijft een filmscript voor jouw ideale vrijscène.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland