Omgaan met coronastress

Omgaan met coronastress

De huidige situatie zorgt bij veel mensen voor onzekerheid. Hierdoor kun je stress, angst, somberheid en onveiligheid ervaren. Worstel jij met zorgen over je gezondheid of die van anderen of ervaar jij somberheid door de huidige situatie? Dan kan het online zelfhulpprogramma Omgaan met coronastress jou helpen! In twee sessie leer je verschillende vaardigheden die jou helpen om minder last te hebben van vervelende gedachten en gevoelens die je ervaart door de huidige situatie. Het zelfhulpprogramma, inclusief de coachingsgesprekken, kost 125,- (je hebt lifetime toegang tot het programma!).

Het programma in het kort


De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen, het is daarom niet vreemd dat je in deze situatie zoekende bent naar hoe je er het beste mee om kunt gaan. Daarom bieden wij jou het online zelfhulpprogramma Omgaan met coronastress aan. Tijdens het programma kijk je naar welke factoren je wel invloed hebt. Je krijgt concrete tools aangereikt die jou helpen beter om te gaan met de gedachten en gevoelens waarmee je kunt worstelen. Ook kunnen deze tools je helpen om tot rust te komen.

Hoe ziet het programma eruit?


Omgaan met coronastress is bedoeld voor iedereen die wil omgaan met lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Met jouw Psyned Coach beslis je tijdens je startgesprek waar je aan gaat werken, waarna je zelf van start gaat met het programma. De volgende onderwerpen komen in de twee sessies aanbod:

  • platformen waar je de juist informatie vind over het coronavirus;
  • acceptatie;
  • handvatten die je helpen in het omgaan met gedachten en gevoelens;
  • een toolkit met verschillende psychologische vaardigheden die jou kunnen helpen om coronastress te verminderen, waaronder: positiviteit, afleiding zoeken, in beweging blijven, ontspannen en structuur aanbrengen.

Gedurende het programma houd je contact met je Psyned Coach. Dit gebeurt aan de hand van een tussentijds gesprek en een coachingsgesprek na de laatste sessie. In het tussentijdse gesprek bespreek je jouw voortgang en in het laatste gesprek evalueren jij en je coach hoe jij je na het programma voelt en of je jouw doelen hebt behaald.

Ga aan de slag met een e-coach

Vul het formulier in en leer om te gaan met jouw stressklachten. Jouw coach neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
Privacy Policy en Terms of Service.


Zelfhulp

We gaan snel, effectief en op een persoonlijke manier aan de slag om jouw mentale gezondheid te verbeteren.


Belle van Teijlingen, Huispsycholoog Psyned

Direct starten met het zelfhulpprogramma
€ 125,-
Inhoud van programma:
  • Je krijgt praktische tips en handvatten om vervelende gedachten en gevoelens te verminderen.
  • Inzichtgevende opdrachten.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland