Mindfulness

Mindfulness

In het online zelfhulpprogramma Mindfulness leer je in circa 6 weken wat mindfulness is, hoe het werkt en je krijgt oefeningen om dagelijks aan de slag te gaan.

Mindfulness

Mindfulness heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Uit onderzoek blijkt dat het een effectieve methode is om psychische klachten aan te pakken en te voorkomen. Mindfulness gaat over de vaardigheid om volledig je aandacht in het hier-en- nu te hebben, zonder erover te oordelen. Je houding is open, nieuwsgierig en onderzoekend. Het helpt je om lastige situaties beter aan te kunnen.

Over het programma

In dit programma leer je Mindfulness online. Je krijgt uitleg over wat het is en onderzoekt hoe het voor jou het beste werkt. Daarnaast oefen je met verschillende meditaties om je aandacht in het hier-en- nu te houden. Ook na afronding van het programma kun je de meditaties die voor jou het beste werken, blijven gebruiken! Straks sta je meer mindful in het leven.

Het programma is samengesteld en geschreven door Therapieland in samenwerking met verschillende experts en cliënten. Het programma is gebaseerd op de Mindfulness Based Cognitive Therapy training van Williams, Teasdale & Segal (2002) en op de boeken van Kabat-Zinn.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma “Mindfulness”.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

“Leer Mindfulnesstechnieken om zo meer in het hier-en- nu te leven, je aandacht te focussen en zo meer te genieten van het leven en minder te oordelen.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma
€ 29,95
Inhoud van programma:
  • Video's over mindfulness.
  • Mindfulness bevat verschillende meditaties.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland