Dagstructuur

Dagstructuur

In het online behandelprogramma Dagstructuur leer je in 4 weken hoe je door het verbeteren van je dagstructuur weer plezier en voldoening uit het leven haalt.

Dagstructuur

Zit je niet lekker in je vel en heb je geen zin meer om dingen te ondernemen omdat je er te moe voor bent of omdat het voelt alsof je het niet meer aankunt? Wil jij weer plezier en voldoening uit je dag halen? In het online programma ‘Dagstructuur’ leer je hoe je door het werken aan je dagbesteding weer plezier, energie en voldoening uit je leven haalt.

Wat ga je doen?

Je gaat onder andere aan de slag met een activiteitendagboek om erachter te komen welke activiteiten je plezier en een gevoel van bekwaamheid hebben gegeven en hoe dat je stemming beïnvloedt. Je leert hoe je een energiegevende dagplanning maakt en hoe je je energievoorraad slim beheert. Ook ga je in dit programma je lichamelijke, sociale en emotionele energieniveau verhogen.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma “Dagstructuur”.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

Dit programma helpt je met praktische tips om meer structuur in je dag aan te brengen, om zo meer voldoening uit je leven te halen.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma

*1ᵉ stappen gratis, daarna

€ 9,95
Inhoud van programma:
  • Je leert een energiegevende dagplanning te maken.
  • Je verhoogt je lichamelijke, sociale en emotionele energieniveau.
  • Je maakt een lijst met energiegevende activiteiten.
  • Je leert je energievoorraad slimmer beheren.
  • Je kan op de groepspagina in contact komen met lotgenoten.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland