Overspanning en burn-out

Overspanning en burn-out

Heb je het gevoel helemaal leeg en opgebrand te zijn? Kun je geen energie en motivatie vinden om dingen te ondernemen? Als je te maken hebt met overspanningsklachten of een burn-out, kan het online zelfhulpprogramma Overspanning en burn-out een oplossing zijn voor jou. Je leert in circa 6 weken weer grip te krijgen op je leven. Tijdens dit zelfhulpprogramma bepaal je zelf wanneer je een sessie wilt volgen en welke informatie je nogmaals wilt bekijken. Zo houd je zelf de regie in handen. Het zelfhulpprogramma, inclusief de coachingsgesprekken, kost 125,- (je hebt lifetime toegang tot het programma!).

Het programma in het kort


Het online zelfhulpprogramma Overspanning en Burn-out kan jou een goed houvast bieden als je last hebt van overspanningsklachten of een burn-out. Je krijgt in dit programma uitleg over overspanning en burn-out, en je krijgt tips aangereikt zodat je in gesprek kunt gaan met je leidinggevende over jouw klachten. Aan de hand ontspanningsoefeningen leer je jouw klachten aan te pakken. Tijdens het zelfhulpprogramma onderzoek je de oorzaken van jouw stress en spanning vind je hiervoor een oplossing, zodat jij je straks weer gezond en vitaal voelt!

Hoe ziet het programma eruit?


Het laagdrempelige online zelfhulpprogramma is gemaakt voor volwassenen (en jongvolwassenen) die overspanningsklachten en/of een burn-out hebben. Met jouw Psyned Coach beslis je tijdens je startgesprek waar je aan gaat werken, waarna je zelf van start gaat met het programma. Het programma is zo opgebouwd:

  • Sessie 1: Het programma start met psycho-educatie over klachten die aansluiten bij overspanning of burn-out. Met behulp van een vragenlijst krijg je meer zicht in jouw klachten.
    De volgende drie sessies volgen de herstelfases voor een burn-out.
  • Sessie 2: Hierin staat de crisisfase centraal. Tijdens deze sessie leer je tot rust te komen.
  • Sessie 3: De oplossingsfase staat centraal. Je kijkt naar mogelijke oorzaken van het vastlopen en je oefent met oplossingen daarvoor.
  • Sessie 4: In deze sessie komt de toepassingsfase aan bod. Je staat stil bij hoe je veranderingen in de praktijk kan brengen.
  • Sessie 5: Tijdens deze laatste sessie vul je nogmaals de vragenlijst in om te zien hoe veel vooruitgang je hebt geboekt. Ook maak je een terugvalpreventieplan.

Tijdens het programma houd je contact met je Psyned Coach. Dit gebeurt aan de hand van drie coachingsgesprekken. In twee tussentijdse gesprekken bespreek je jouw voortgang. In het laatste coachingsgesprek evalueren jij en je coach hoe jij je na het programma voelt en of je jouw doelen hebt behaald.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma Overspanning en burn-out.

Ga aan de slag met een e-coach

Vul het formulier in en leer om te gaan met jouw stressklachten. Jouw coach neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
Privacy Policy en Terms of Service.


Zelfhulp

We gaan snel, effectief en op een persoonlijke manier aan de slag om jouw mentale gezondheid te verbeteren.


Belle van Teijlingen, Huispsycholoog Psyned

Direct starten met het zelfhulpprogramma
€ 125,-
Inhoud van programma:
  • Je kan via het programma een e-coach of behandelaar inroepen.
  • Je leert op een makkelijke manier van je spanningsklachten af te komen.
  • Diverse opdrachten, teksten en filmpjes.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland