Overspanning en burn-out

Overspanning en burn-out

Het online zelfhulpprogramma Overspanning en burn-out is bedoeld voor mensen met overspanningsklachten en/of een burn-out.

Overspanning en burn-out

Heb je last van overspanningsklachten of burn-out? Heb je het gevoel helemaal leeg en opgebrand te zijn en heb je geen energie of motivatie meer om dingen te ondernemen? Het ontstaan van deze klachten begint meestal met stress als gevolg van een te hoge werkdruk, slechte werkomstandigheden of een moeilijke thuissituatie. In het online programma ‘Overspanning en burn-out’ leer je weer grip te krijgen op je leven zodat je je weer energiek en vitaal voelt.

Over het programma

Je krijgt uitleg over wat overspanning en burn-out is, je leert verschillende ontspanningsoefeningen en je gaat de oorzaken van jouw stress en spanning onderzoeken en hiervoor een oplossing vinden. Daarnaast krijg je tips hoe je in gesprek kunt gaan met je leidinggevende over de klachten en problemen waar jij tegenaan loopt.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma “burn-out”.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

“Dit programma helpt je de oorzaken van jouw spanningsklachten te herkennen en aan te pakken, het helpt je ontspannen en je krijgt tips om met je werkgever in gesprek te gaan over je herstel.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma
€ 49,95
Inhoud van programma:
  • Je kan via het programma een e-coach of behandelaar inroepen.
  • Je leert op een makkelijke manier van je spanningsklachten af te komen.
  • Diverse opdrachten, teksten en filmpjes.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland