Zelfhulp - Aan de slag met een zelfhulp-programma
Maak kennis met onze behandelaar.

Psyned over zelfhulp

We begrijpen bij Psychologen Nederland dat het lastig kan zijn om een afspraak te maken bij een psycholoog. Vind je het spannend om jouw verhaal face-to-face te delen, twijfel je aan de ernst van jouw klachten of ben je een doe-het-zelver?
E-Health kan een uitkomst zijn.

Hoewel wij vinden dat het beter is om face-to-face bij een psycholoog in therapie te gaan, geloven wij ook in de kracht van goede E-health. Met E-Health kan je op laagdrempelige wijze zelf online aan de slag met je klachten.

De programma's die wij, in samenwerking met Therapieland, aanbieden hebben een bewezen effectiviteit en een wetenschappelijke basis. Er zijn zelfhulpprogramma's voor een breed scala aan psychische klachten, zoals angst, stress en somberheid, problematiek op seksueel gebied en veelvoorkomende klachten zoals piekeren en slaapproblematiek.

Therapieland

Maak kennis met de zelfhulpprogramma's:

Zelfhulp-programma's

We bieden in totaal 19 E-Health programma’s aan, verdeeld over zes thema’s: Alledaags, Angst, Somberheid, Stress, Seksuologie, Overig. De zelfhulpprogramma’s bestaan uit motiverende en inspirerende video’s, animaties, opdrachten en videotherapeuten. De programma’s zijn ontwikkeld door Therapieland, met de focus op de behoeften van de cliënt. Het platform waarop cliënten kunnen inloggen is modern en gebruiksvriendelijk, dit zorgt voor een prettige manier van werken. Daarnaast is het mogelijk om de eigen omgeving te betrekken bij de behandeling, zoals je partner, vrienden of familie. Psychische klachten hebben ten slotte invloed op meer mensen dan de cliënt alleen. Een zelfhulpprogramma duurt 4 tot 8 weken.

Voor advies kunt u ons altijd bellen.

Bel: 085 - 4014 720

Populaire programma's

(Geen) zin in seks

(Geen) zin in seks

Geen zin hebben in seks komt vaak voor: circa 20% van de vrouwen en 15% van de mannen heeft hier last van. Je zou willen dat je meer zin had, maar je zou niet weten hoe. In dit programma ga je op onderzoek uit om een oplossing te vinden!

Lees verder
Piekeren

Piekeren

In het online behandelprogramma Piekeren leer je in 4 tot 6 weken jouw piekergedachten te onderzoeken, waardoor je jouw gedachtenstroom onder controle krijgt.

Lees verder