Corona-update voor werkgevers

Door het coronavirus verkeert Nederland momenteel in een spannende en onzekere tijd. Onzekerheid, angst en zelfs paniek beïnvloedt het dagelijks leven en kan helaas ook grip hebben op uw medewerkers. Mentale fitheid is nu extra gewenst om als mens en organisatie overeind te blijven staan en straks het werk weer goed te kunnen hervatten. Weet dat Psyned er juist nu voor u is en wij u en uw medewerkers extra willen ondersteunen.

Onze zorg gaat door: meer online therapie

Geplande behandelingen gaan gewoon door, uiteraard inachtneming de richtlijnen van het RIVM. Veel behandelingen zullen de komende tijd ook online plaatsvinden. Dit is onderdeel van onze expertise en bewezen even effectief als behandelen op locatie. Met videobellen kan uw medewerker vanuit huis, of elke andere locatie, zijn of haar behandeling bij één van onze 270 behandelaren voortzetten.

Extra ondersteunende consults

We bieden in deze periode een extra behandeling aan voor uw medewerkers die uit één sessie bestaat. Onze psychologen zijn geen corona-experts. Wel zijn zij expert in het leren omgaan met extreme stress, het verminderen van angst en piekergedachten met inachtneming dat het sociale isolement ook somberheid met zich mee kan brengen. Merkt u dat een medewerker extra stress ervaart en zich erge zorgen maakt over de huidige situatie wat het algemeen functioneren belemmert? Neem dan contact met ons op. Met deze ondersteunende (online) behandeling van 60 minuten creëren wij weer ademruimte en geven we direct bruikbare tips over hoe uw medewerker op een gezonde manier met de situatie om kan gaan.

Weet hoe het gaat met je medewerkers

Voor werkgevers waar wij mee samenwerken is de online Preventie Scan gratis beschikbaar. Met deze online tool weet u hoe het gaat met uw medewerkers en kunt u snel passende hulp bieden waar nodig. Lees meer over de Preventie Scan, of test hem nu zelf.

Gratis webinars ter ondersteuning van uw medewerkers

Wij organiseren de komende twee weken in samenwerking met onze psychologen dagelijks gratis webinars voor iedereen die in deze tijd van het coronavirus behoefte heeft aan een moment van rust. Deze webinars zijn gericht op mindfulness meditaties. Volg vanaf 25 maart twee weken lang iedere dag (van 20:30 tot 21:00) de webinars van onze ervaren psychologen. Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in.

Vraag consult aan

Voor advies of meer informatie over onze ondersteuning kunt u bellen met Britt van den Barselaar op 085 3030 268, of mailen naar werkgevers@psyned.nl. Wij helpen u graag verder en plannen wanneer gewenst vandaag nog een online gesprek in met een van onze psychologen.

Re-integratie of coaching voor uw werknemer?

Start vandaag nog een traject en help uw werknemer snel en gezond weer aan het werk te gaan. Lees hier meer over onze werkwijze of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  • Vandaag direct starten
  • Snelle re-integratie
  • Minder verzuimkosten
  • Gezonde werknemers
Bel: 085-3030268 Bel: 085-3030268
Zoek een psycholoog