Slaapproblemen

Slaapproblemen

Weer lig je wakker. Het komt steeds vaker voor dat je "plafonddienst" hebt, zoals je het aanvankelijk gekscherend noemde. Maar nu wordt het steeds serieuzer. Het duurt lang voor je in slaap valt. Als je eindelijk slaapt wordt je vaak weer wakker, waarna je niet meer in slaap kan komen. 

Het breekt je op
Wat je ook probeert, het lukt je niet om je gedachten 's avonds uit te schakelen en ontspannen in slaap te vallen. Je frustratie neemt toe, en langzaamaan begint je slaaptekort je op te breken. Je voelt overdag dat je vermoeid bent, hebt moeite om je te concentreren en merkt dat je geïrriteerd en chagrijnig reageert op je omgeving.
slaapproblemen psycholoog Pak de oorzaak aan
Samen met een psycholoog bij jou in de buurt kun je op zoek gaan naar de oorzaak van je slaapproblemen. Daarnaast kan een psycholoog je helpen je slaappatronen en -gewoonten te veranderen. Het vinden van de oorzaak blijft echter het belangrijkst, door op zoek te gaan naar de kern en deze aan te pakken zorg je voor een duurzame, blijvende oplossing. Want een goede nachtrust is cruciaal voor een gezond leven.

Beheersen jouw slaapproblemen je leven en wil je hier verandering in brengen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij een psycholoog via 085 - 4014720.