Relatietherapie Rotterdam
Annebet Nolen
Annebet Nolen

Relatietherapie Rotterdam

In een relatie die niet lekker loopt kunnen twee mensen héél alleen zijn. En dat terwijl jullie toch zo lang gelukkig samen zijn geweest. Ergens wil je terug naar toen. Toen jullie interactie nog liefdevol was en alle problemen samen te lijf gingen. Terug naar toen kan niet. Maar weer écht partners worden, kan altijd.

Kom in gesprek bij Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie draait in feite om communicatie. Of beter gezegd, over (vaak verborgen) wensen en behoeftes en het communiceren daarvan. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je met een relatieprobleem zit.

De kans is groot dat jullie al een hele tijd niet echt meer praten. Niet dat jullie elkaar volledig negeren, jullie praten wel. Maar de dingen die jullie (en dus de relatie) dwars zitten laten jullie onbesproken. En dan gaat het mis.

Jullie werken samen

In de behandeling bij Relatietherapie Rotterdam brengen we juist deze gesprekken op gang. Daar komt dan ook opeens ruimte voor, op het moment dat er een derde partij het gesprek stuurt. Ik zeg bewust ''stuurt'', want veel meer dan dat doe ik niet. Relatietherapie is net als alle andere therapievormen. Jullie moeten het willen, jullie moeten het doen.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapeuten in Utrecht? Bel naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Annebet Nolen. Ik leer jullie graag kennen!

Annebet Nolen

Admiraliteitskade 88A-01
3063 EG Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Therapie Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Rotterdam

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Rotterdam. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Den Haag.

Annebet Nolen
Admiraliteitskade 88A-01
3063 EG Rotterdam