Werk aan je relatie bij Relatietherapie Hillegom
Maak kennis met onze behandelaar.
Psycholoog Hillegom
Psycholoog Hillegom

Relatietherapie Hillegom 

Welkom! Je bent waarschijnlijk op zoek naar een relatietherapeut in Hillegom. Wij werken momenteel samen met Lex Duvekot, psycholoog in Hillegom.  Bekijk zijn profiel op Psycholoog en Praktijk of bel het secretariaat voor meer informatie

Relatietherapie Hillegom

Welkom! Onderstaande psycholoog helpt jou graag verder. Je kunt op de foto of op de link klikken om naar het persoonlijke profiel te gaan.

Relatietherapeut Hillegom - Lex Duvekot


In mijn werk als Psycholoog Sport & Gezondheid staat lichamelijke activering centraal bij het hervinden van fysieke en mentale gezondheid. Ik stimuleer mijn cliënten om door middel van sport en bewegen een verandering te bewerkstelligen die met alleen ‘praten en pillen’ langzamer verloopt of soms zelfs uitblijft. Inzicht gevende gesprekken en psycho-educatie worden afgewisseld met gympen aantrekken en een rondje hardlopen

 

Contact
Wil je meer weten over relatietherapeut Hillegom of een afspraak maken? Bel naar relatietherapeut Hillegom ter attentie van Lex Duvekot. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Hillegom

Hyacintenlaan 2
2182 DE Hillegom

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Hillegom

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Hillegom

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Hillegom

Psycholoog Hillegom
Hyacintenlaan 2
2182 DE Hillegom