Relatietherapie Rotterdam - Janneke Rienstra
Maak kennis met onze behandelaar.
Janneke Rienstra
Janneke Rienstra

Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van een relatie, ongeacht hoe goed of slecht die is. Je kunt aan allerhande aspecten van jullie samenzijn werken. Niet omdat het slecht gaat, maar omdat jullie vermoeden dat het nog mooier kan en daar graag samen, en met een psycholoog dieper op inwillen gaan.

Relatietherapie Rotterdam

Natuurlijk, ruzie hoort erbij. Heel normaal en heel gezond. Maar, het moet niet te gek worden. Waarschijnlijk weten jullie het al een tijdje, het gaat gewoon niet meer. Het geduld dat je eerst op kon brengen, de charme die je zag in bepaalde onhebbelijkheden, het gevoel ‘maatjes’ te zijn - het is allemaal verdwenen. En nu ziet het er allemaal zó somber uit dat jullie twijfelen of jullie wel samen verder moeten gaan.

Echte hulp

Toch is relatietherapie het beste wat je kunt doen bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als jullie relatie goed gaat kan een relatietherapeut je heel veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie in gesprek kan brengen. Want daar schort het zeker weten aan.

Anders dan vrienden en familie is de therapeut in staat jullie allebei te laten spreken maar belangrijker nog: te laten luisteren. Daarbij herkent de relatietherapeut patronen in jullie ‘chemie’ en kan jullie handvatten geven daar uit te breken.

Doorbreken van neerwaartse spiraal

Ik zal in eerste instantie samen met jullie opnieuw naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar en ‘zien’ jullie elkaar dus niet. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef - een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma. Iedere relatie is anders, dus ik weet niet wat jullie weer opnieuw aan elkaar kunnen laten zien, maar ik weet zeker dat het er is.

Daarmee doorbreken we de neerwaartse spiraal en kunnen we samen aan de slag. ‘Liefde is een werkwoord’, luidt het gezegde en dat geldt in mijn praktijk zeker. En ik zeg het maar vast, we gaan echt aan het werk.

Samen naar een oplossing zoeken

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Janneke Rienstra. Ik help jullie graag!

Janneke Rienstra

Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Janneke Rienstra

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Janneke Rienstra
Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam