EFT Relatietherapie Rotterdam
Anne Marie Keulemans
Anne Marie Keulemans

EFT Relatietherapie Rotterdam

Lopen jullie vast in de relatie? Is de communicatie niet meer wat het was of zelfs helemaal afwezig? Stroeve gesprekken nemen de overhand. De leuke en goede gesprekken zijn verleden tijd. Hoe is dit toch zo gekomen? Als jullie dit willen uitzoeken en oplossingen voor het probleem willen, is het geen gek idee om met EFT-relatietherapie te starten.

Patronen

Jullie zijn verzeild geraakt in patronen waar jullie niet meer uitkomen. Het is van belang om deze patronen te doorbreken om überhaupt weer het positieve te kunnen gaan zien. De wilskracht is wel degelijk aanwezig, maar jullie tasten in het duister waar te beginnen. Dit is ook lastig, heel erg lastig. Doordat jullie al zo lang in deze patronen verwikkeld zijn, zien jullie het niet meer met een objectieve blik. De therapeut zal jullie leren een andere bril op te zetten om zo de situatie en de patronen op een andere manier te kunnen bekijken.

Emotionally Focused Therapy

In elke relatie zijn er vicieuze gedragscirkels. Het herkennen en doorbreken van deze cirkels staat centraal in de therapie. De wederzijdse toegankelijkheid zal hierdoor toenemen waardoor de communicatie tussen jullie weer zal verbeteren. Wat gebeurd is, is gebeurd. De nare patronen zullen jullie naast jullie neer leggen en de positieve gevoelens en gedachten komen weer in beeld. Dit is al een grote stap om dichter naar elkaar toe te komen.

Hulp

Het is niet raar, vreemd of gek om hulp te vragen. Iedereen vraagt dagelijks om hulp voor grote of kleine dingen, waarom dan ook niet in de relatie? Als jullie er niet meer uitkomen is dit een heel goed idee. De therapeut geeft jullie de hulp die jullie nodig hebben, gevormd naar jullie wensen. Confrontatie zal ook zeker aan bot komen tijdens de therapie, zonder confrontatie is het ook niet mogelijk om van de gemaakte fouten te leren.

Ver, verder, verst

Dat is hoe jullie nu terugkijken op de afgelopen weken, maanden of misschien zelfs wel jaren. Hoe fijn zou het zijn om weer dichter naar elkaar toe te komen? Je merkt dat de communicatie grote sprongen in het positieve aan het maken is. De intimiteit wordt hierdoor ook vergroot, omdat jullie weer gerichter en met meer overtuiging over jullie gedachten en gevoelens kunnen praten. Het warme gevoel is er weer, de hoop dat het allemaal goed komt neemt de overhand. Het enthousiasme begint te borrelen, jullie willen er echt weer voor gaan!

Anne Marie Keulemans

Westblaak 92 (Unit 31)
3012 KM Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Anne Marie Keulemans

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Anne Marie Keulemans
Westblaak 92 (Unit 31)
3012 KM Rotterdam