Relatietherapie Rotterdam - Ria Voesten
Maak kennis met onze behandelaar.
Ria Voesten
Ria Voesten

Relatietherapie Rotterdam

Een cliënt vertelde mij ooit: ''Ik had nooit gedacht dat relatietherapie zo leuk kon zijn''. Relatietherapie is namelijk niet alleen werken aan je relatie, maar het is ook een onderzoek naar jezelf. Ik merk dat cliënten nieuwsgierig worden naar zichzelf, naar wat ze doen en hun rol in het grote geheel. Dat maakt het leuk.

Bel  en maak bij mij een afspraak voor relatietherapie.

We gaan dit oplossen bij Relatietherapie Rotterdam

In veel relaties komt onvrede naar voren in ruzies. Maar ik vind ruzie zelf een heel mooi instrument om mee te werken. Juist in een ruzie laten mensen echt zien wat ze bezighoudt. Dus laat maar komen. Het is heel goed als die emoties eruit komen. Er is een proces gaande. Het is mijn taak om die gesprekken te sturen en om te zorgen dat het patroon doorbroken kan worden.

Ik ben Ria Voesten en ik geeft relatietherapie in mijn eigen kleine praktijk in Rotterdam aan stellen waarbij het niet lekker loopt. Dat kan vreemdgaan of jaloezie als oorzaak hebben, maar ik help bijvoorbeeld ook wanneer de emotionele verbondenheid mist.

Gezamenlijke vijand
Je bent wanhopig omdat je denkt dat iets nooit gaat veranderen. De moed zakt je in de schoenen omdat de ruzies blijven komen en niets beter wordt. Door een naam aan het probleem te geven creëren we een gezamenlijke vijand. Jullie komen er buiten te staan en het wordt behapbaar. En als het behapbaar is, dan weet je dat je het aan kunt.

Overzichtelijke patronen
Ik ben een goede luisteraar en kan de techniek die we gaan gebruiken helder uitleggen. Ik ben daarnaast niet bang voor moeilijke situaties. Kom maar op met die emoties. Daarbij ben ik in staat om jullie proces te koppelen aan een patroon. En dan op zo'n manier dat het voor jullie ook overzichtelijk wordt. Op die manier krijgen jullie ook hoop en een gevoel van vertrouwen, zodat jullie weten dat we dit kunnen oplossen.

Ik vind het prettig om in mijn eigen praktijkruimte af te spreken, maar ik kan ook bij jullie thuis komen. Het voordeel daarvan is dat ik jullie in jullie omgeving zie. Hier gaan jullie natuurlijker met elkaar om en de non-verbale omgang geeft mij veel en een hoop duidelijkheid. Dat heeft een grote meerwaarde.

Weer een klik
Het leuke aan relatietherapie vind ik de dynamiek. Je merkt daarnaast heel snel of je iets goed doet of niet. Bij andere vormen van therapie is het zo dat als er niet wordt geklaagd, dan zal het wel goed zitten. Bij relatietherapie is dat anders. Het stel blijft bij elkaar, of niet. Ik vind het fijn om een meetbaar resultaat te hebben. Want het aller, aller, allermooiste van mijn werk is wanneer een stel weer een klik heeft. Dat ik merk dat ze elkaar hebben gevonden.

Tarief en duur
Voor een afspraak bij mij van 60 minuten reken ik 80 euro (inclusief 21% BTW). Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen bij Relatietherapie Rotterdam. Anders moet ik het in rekening brengen.

Bel en maak een afspraak
Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Ria Voesten. Ik help jullie graag!

Ria Voesten

Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Relatietherapie Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Relatietherapie Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Ria Voesten
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam