Relatietherapie Den Haag
Judith Spiering
Judith Spiering

Relatietherapie Den Haag

Hoe kan het!? Steeds hetzelfde: ruzie, verwijten, verwijdering. Doorbreek de impasse! In de relatietherapie help ik jullie in eerste instantie de ‘crisis’ uit jullie omgang met elkaar te halen. Nu hebben jullie zo veel moeite om elkaar vinden en te verstaan, dat geen enkel gesprek zin heeft. Jullie reageren op elkaar als door een wesp gestoken.

Ik help jullie de patronen van elk gesprek te zien. Zodat je weet waar je de controle verliest en kunt zien waar je reactie meer gewoonte dan gevoel is. Jullie leren vervolgens hoe je daar ook iets aan kunt doen!  

Kom in gesprek bij Relatietherapie Den Haag

Je wilt het alles geven...

Jullie relatie is het belangrijkste dat er is. Daarom ben je zo van slag. Daarom raakt het je zo diep. Je hebt je verbonden, je hebt de diepte gezien, de liefde gevoeld, het verlangen gekend je helemaal te laten zien. Je hebt gedroomd van een leven samen. Je hebt er alles voor willen geven. Je geeft er nóg alles voor. Nu nóg. Nu juist. Ondanks dat tuimelen jullie naar beneden, en kraakt jullie verbond alsmaar luider.

Een noodgreep?

Waarschijnlijk is dit een laatste poging, een noodgreep, een wanhopige poging. Jullie kunnen het nu niet zelf. Maar er is nog veel om voor te vechten. Tegelijkertijd is het brozer dan je dacht. Alles staat op het spel. Het is even eng als moeilijk, even pijnlijk als hopeloos en even ongemakkelijk als noodzakelijk.

Met vallen en opstaan

Dat is waardevol en mooi werk, niet altijd makkelijk en het vraagt tijd, inzet en motivatie van jullie allebei. Op sommige momenten ‘werkt’ het. Dan voelen jullie hoe het ook kan. Dat zijn de momenten waar we op verder werken. Jullie merken dat ze steeds vaker voorkomen en dat het steeds makkelijker wordt om over jezelf heen te stappen.

Verdieping vinden, samen groeien bij Relatietherapie Den Haag

Vanaf dat moment maken we in de behandeling meer ruimte voor de onderlaag van jullie relatie. We nemen tijd om moeilijker onderwerpen te bespreken. Het is nog steeds teer, maar er is een begin van herstel. Jullie kunnen het zelf ook al zien. Met de richting die jullie nu vinden, maken jullie de positieve omgeving om hier echt uit te komen.

Weer verder… samen

Bij afsluiten van de behandeling zijn jullie waarschijnlijk nog niet klaar. Er is nog veel te verbeteren, en het gaat niet altijd goed. Maar jullie zien elkaar weer écht, nemen de tijd om goed te luisteren en weten wat jullie valkuilen zijn. Jullie kunnen ook weer genieten van elkaar. Er is weer geluk. Jullie liefde spreekt weer.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel naar Relatietherapie Den Haag. Ik leer jullie graag kennen!

Judith Spiering

Valeriusstraat 75
2517 HH Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Den Haag

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Judith Spiering
Valeriusstraat 75
2517 HH Den Haag