Relatietherapie Den Haag - Inez Loeper
Inez Loeper
Inez Loeper

Relatietherapie Den Haag

Het is van belang om eerst de verschillende factoren in kaart te brengen. We zoeken naar de oorzaken en de oplossingen. Het is goed mogelijk dat er dieperliggende factoren meespelen. Zo kan het dat er een depressie, een burn-out of een onverwerkt trauma meespeelt bij één van jullie. Ook dat pakken we aan bij Relatietherapie Den Haag.

Bel of mail om een afspraak te maken of om meer informatie te verkrijgen.

Relatietherapie Den Haag

Elke relatie kent ruzies en spanningen, dat is gezond. Maar wat als de ruzies en spanningen de relatie overnemen? Wat als je in een spiraal terecht komt waar je geen uitweg meer in kunt vinden?

Wanneer er van beide kanten motivatie is om de relatie weer liefdevol te maken, dan is relatietherapie absoluut een uitkomst. Relatietherapie is bedoeld om de problemen in jullie liefdesrelatie op te lossen. Zodat jullie weer verder kunnen, samen.

Weer plezier in relatie

Relatietherapie heeft als doel: betere onderlinge communicatie, een open manier van omgaan met elkaar zodat jullie relatie weer plezier oplevert in plaats van verdriet, eenzaamheid en uitzichtloosheid.

De behandeling bij Relatietherapie Den Haag bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geef ik aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken. Als we het hierover eens zijn, starten we het behandeltraject.

Samen naar een oplossing werken

Heb je een vraag over jullie relatie of nog een andere vraag? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Den Haag ter attentie van Inez Loeper. Ik help jullie graag!

 

Inez Loeper

Gentsestraat 104
2587 HX Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Inez Loeper

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Inez Loeper
Gentsestraat 104
2587 HX Den Haag