Relatietherapie Leiden
Sabine van der Hulst
Sabine van der Hulst

Relatietherapie Leiden

Een relatie die niet meer lekker loopt kan ontzettend veel pijn doen. Vroeger waren jullie elkaars steunpilaren, tegenwoordig lijkt het meer of jullie huisgenoten zijn. Juist bij degene waar je het liefst alles kwijt wilt kunnen gaat het nu niet. Eerst was er ontspanning, nu al bij de kleinste dingen frustratie.

Jullie willen onderzoeken of het nog de moeite waard is om de relatie door te zetten. Maar jullie staan er niet objectief in en zien de situatie allebei anders. Er moet duidelijkheid komen en relatietherapie kan jullie daarbij helpen.

Werken aan verandering bij Relatietherapie Leiden

Verandering

Verandering is onvermijdelijk. Maar gaat die verandering betekenen dat jullie uit elkaar gaan of dat jullie op een andere manier samen verder gaan? Door relatietherapie verander je niet alleen als stel, je verandert zelf ook. Zo leer je beter met elkaar communiceren en voel je je als persoon zelf ook beter.

Het is nodig om de verdieping op te zoeken. Om terug te vinden waar het ooit begon. Om te leren hoe met de negatieve gebeurtenissen om te gaan en deze een plek te geven. En om er samen beter en sterker uit te komen. Als individu en als koppel.

Overwinnen

Een therapiesessie bij Relatietherapie Leiden vindt plaats in een veilige omgeving. Geen oordelen, maar luisteren naar elkaar. Je komt jezelf tegen, je herkent je valkuilen en hier leer je op een nieuwe manier mee om te gaan. Na een aantal sessies is niet elk probleem opgelost, maar jullie hebben weer vertrouwen in elkaar en weten hoe jullie obstakels kunnen overwinnen. Samen.

Een eerste afspraak maken is vaak een grote stap. Toch kan het een stap zijn die een heleboel kan veranderen. Jullie zijn welkom! Wees niet bang om een afspraak te maken. Ook voor eventuele vragen kunnen jullie altijd even bellen of mailen.

Contact met Relatietherapie Leiden

Willen jullie meer weten over relatietherapeuten in Leiden of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Leiden. Ik leer jullie graag kennen!

Sabine van der Hulst

Schipholweg 103-121
2316 XC Leiden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Leiden

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leiden.

Sabine van der Hulst
Schipholweg 103-121
2316 XC Leiden