Relatietherapie Voorschoten
Esmeralde Masset
Esmeralde Masset

Word weer gelukkig met elkaar bij Relatietherapie Voorschoten

Jullie voelen dat jullie vastzitten in de relatie die je hebt met elkaar. Jullie willen werken aan een gelukkige relatie, maar weten niet meer hoe. Op dit moment zijn jullie het niet over veel dingen met elkaar eens, maar over één ding zeker wel: aan deze relatie moet worden gewerkt!

Relatietherapie werkt

Tijdens de sessies zal ik als derde paar ogen fungeren. Ik breng jullie weer samen in gesprek. Niet tegen elkaar, maar met elkaar. In mijn therapie zal communicatie centraal staan, omdat ik ervan overtuigd ben dat communicatie de sleutel is. Door te communiceren, patronen te verbreken en je open te stellen voor elkaar komen jullie weer dichter bij elkaar.

Het vertrouwen

Tijdens de relatietherapie speelt vertrouwen een grote rol. Zowel in elkaar als in de toekomst. Jullie geven elkaars pijn ruimte, maar ook verwachtingen, onvermogen en verlangens mogen aanwezig zijn. Door je weer langzaam open te stellen voor de ander zal het vertrouwen herstellen.

Esmeralde Masset

Papelaan 85D
2252 EG Voorschoten

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met GZ Psycholoog Voorschoten

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ Psycholoog Voorschoten

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Voorschoten.

Esmeralde Masset
Papelaan 85D
2252 EG Voorschoten