Eveline de Ridder
Eveline de Ridder
Eveline de Ridder

Relatietherapie Gouda

Jullie zitten vast, muurvast. Soms probeert een van jullie de boel los te schudden. Het lijkt wel alsof dan alles nóg vaster komt te zitten. Opgeven? Nee. Want er is nog zo veel, je kunt er alleen niet bij. Waarom toch niet? In de behandeling leren jullie de patronen te herkennen; bij jezelf en bij elkaar. En ik help jullie daar graag bij. 

 

Al meer dan 200 stellen samen met Relatietherapie Gouda

Jullie relatie zit muurvast

Je praat langs elkaar heen. Of je maakt ruzie om elkaar te kwetsen. Als je al praat, want steeds vaker is het stil in huis. Al wil je zoveel bespreken, je weet toch wel waar het op uit draait.

Jullie zitten vast, muurvast. Soms probeert een van jullie de boel los te schudden. Het lijkt wel alsof dan alles nóg vaster komt te zitten. Opgeven? Nee. Want er is nog zo veel, je kunt er alleen niet bij. Waarom toch niet?

Goed contact

Het komt niet door jullie. Het komt door jullie contact. Jullie gesprek heeft een vast verloop, élk gesprek heeft een vast verloop.

In de behandeling leren jullie die patronen te herkennen; bij jezelf en bij elkaar. In gesprekken, met oefeningen en met aandacht en liefde leren jullie de negatieve spiraal te doorbreken. Zo ontstaat er ruimte om de onderwerpen te bespreken waarin jullie vastzitten.

Een nieuwe relatie maken

Jullie vinden elkaar weer. Vaak is het een deels hernieuwde kennismaking. Waarin jullie tot de diepe emoties komen, de gevoelens en drijfveren die jullie bepalen. Vaak hervinden stellen hierin begrip, milde aandacht en het vermogen elkaar te dragen.

Daarin vinden jullie een nieuw verbond, meestal dieper dan voorheen. Met intiemere kennis van en liefde voor elkaars dromen, angsten, beperkingen en mogelijkheden. Daarmee geven jullie de relatie hernieuwde ruimte.

Jullie bewegen weer

Jullie zijn inmiddels zo ver dat jullie het zelf weer kunnen. Bewust van waar jullie vandaan komen, waar jullie nu zijn en wat jullie nog moeten doen om dat verbond-van-jullie blijvend te onderhouden. Er is vertrouwen en hoop. Er is weer beweging.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Gouda? Bel of mail naar Relatietherapie Gouda ter attentie van Eveline de Ridder. Ik leer jullie graag kennen!

Eveline de Ridder

Burgemeester Martenssingel 15
2806 CL Gouda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Therapie Gouda

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk Therapie Gouda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Gouda. Let op! De ingang van mijn praktijk is gevestigd in de Krugerlaan tegenover nummer 15. 

Eveline de Ridder
Burgemeester Martenssingel 15
2806 CL Gouda