EFT Relatietherapie bij Rene Verbrugge
Renee Verbrugge
Renee Verbrugge

EFT Relatietherapie Den Haag

De eerste stap in vrijwel alle vormen van relatietherapie er een van ‘doorbreken’: we vinden de patronen en automatismen die zich in en tussen jullie afspelen. Je zult merken dat het betrekkelijk eenvoudig is ze te herkennen, zowel bij jezelf als tussen jullie.

Ik help jullie graag in mijn praktijk in Den Haag en Amsterdam, also possible in English!

EFT Relatietherapie Den Haag

Weet je nog?

Je relatie is de basis van wie je bent. Van wie je kunt zijn. Het geeft je de veilige ruimte om helemaal jezelf te zijn. Van geborgen en kwetsbaar tot ambitieus en ondernemend - vaak tegelijkertijd. Jullie voeden elkaar, zijn kritisch, ondersteunend en naar buiten toe een goed geolied team. Jullie beseffen dat jullie geluk het resultaat is van onverminderde inspanning en investering in elkaar. Jullie houden elkaar scherp en geven elkaar ruimte. In liefde, respect en omdat het leuk is.

Waarom is het niet meer zo?

Wat is er gebeurd? Waarom hebben jullie dat niet? Waarschijnlijk lig je er vaak over wakker. Misschien heb je er ook al met anderen over gesproken. Waarschijnlijk ook met je partner. In het beste geval snappen jullie het allebei niet, maar vaker is het aanleiding voor weer zo’n scène tussen jullie. Jullie zijn allebei goed in staat situaties te analyseren, niet op je mondje gevallen en intelligent genoeg om te zien dat hoe het nu gaat niet klopt. En toch. Toch wikkelen jullie steeds hetzelfde scenario af. Hoe kan dat?

Wacht niet meer, ga in relatietherapie in Den Haag

Veel stellen geven aan eigenlijk veel te lang te hebben gewacht – ‘Goh, hadden we dit maar een half jaar eerder gedaan!’. Ik kan me goed voorstellen dat je het zo lang mogelijk uitstelt; het is ook eng, moeilijk en voelt misschien raar om zo je hele hebben en houden met een relatietherapeut te bespreken. Maar het is echt beter om snel je verhaal te doen en snel aan de slag te gaan. Net als met alles geldt voor je relatie: hoe eerder je erbij bent, hoe makkelijker ik jullie kan helpen.

Samen naar een oplossing zoeken

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar EFT Relatietherapie Den Haag ter attentie van Renee Verbrugge. Ik leer jullie graag kennen!

Renee Verbrugge

Katwijkstraat 123
2586 VN Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met EFT Relatietherapie Den Haag

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar EFT Relatietherapie Den Haag

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag / Scheveningen.

Renee Verbrugge
Katwijkstraat 123
2586 VN Den Haag