Relatietherapie Middelburg
Maak kennis met onze behandelaar.
Elisabeth van Dieten
Elisabeth van Dieten

Relatietherapie Middelburg

Het is van belang om eerst de verschillende factoren in kaart te brengen. We zoeken naar de oorzaken en de oplossingen. Het is goed mogelijk dat er dieperliggende factoren meespelen. Zo kan het dat er een depressie, een burn-out of een onverwerkt trauma meespeelt bij één van jullie. Ook dat pakken we aan bij Relatietherapie Middelburg.

Bel of mail om een afspraak te maken of om meer informatie te verkrijgen.

Relatietherapie Middelburg

Elke relatie kent ruzies en spanningen, dat is gezond. Maar wat als de ruzies en spanningen de relatie overnemen? Wat als je in een spiraal terecht komt waar je geen uitweg meer in kunt vinden?

Wanneer er van beide kanten motivatie is om de relatie weer liefdevol te maken, dan is relatietherapie absoluut een uitkomst. Relatietherapie is bedoeld om de problemen in jullie liefdesrelatie op te lossen. Zodat jullie weer verder kunnen, samen.

Weer plezier in relatie
Relatietherapie heeft als doel: betere onderlinge communicatie, een open manier van omgaan met elkaar zodat jullie relatie weer plezier oplevert in plaats van verdriet, eenzaamheid en uitzichtloosheid.

De behandeling bij Relatietherapie Middelburg bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geef ik aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken. Als we het hierover eens zijn, starten we het behandeltraject.

Samen naar een oplossing werken
Heb je een vraag over jullie relatie of nog een andere vraag? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Middelburg ter attentie van Elisabeth van Dieten. Ik help jullie graag!

Elisabeth van Dieten

Klein Vlaanderen 13
4331 RE, Middelburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Psycholoog Middelburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Middelburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Middelburg.

Elisabeth van Dieten
Klein Vlaanderen 13
4331 RE, Middelburg