Relatietherapie Middelburg
Ramon Weel
Ramon Weel

Relatietherapie Middelburg

Om een relatie te doen laten slagen zijn er een aantal basisvoorwaarden. Bijvoorbeeld het hebben van een vertrouwensband of intimiteit. Andere belangrijke dingen zijn bijvoorbeeld wederzijds respect en het bieden van steun. Dit klinkt misschien allemaal erg logisch, maar toch kan het in de praktijk mis gaan. Wanneer jullie merken dat er iets mist in jullie relatie kan dit natuurlijk van alles betekenen. Misschien missen jullie diepgaande communicatie en merken jullie dat jullie telkens dezelfde discussies voeren. Het kan ook voorkomen dat jullie het gevoel hebben langs elkaar heen te leven.

Relatietherapie Middelburg

Wat de oorzaak ook is, de relatie loopt niet lekker en jullie willen er graag aan werken. Aan het begin van het therapieproces staat het intakegesprek. Tijdens dit gesprek leer ik jullie en jullie relatie alvast een beetje kennen. Ook gaan we het hebben over de problemen waar jullie tegen aan lopen en waar jullie aan zouden willen werken. Het is belangrijk dat jullie beiden achter de therapie staan en jullie inzet tonen. Wanneer we dit eerste gesprek gehad hebben gaan we daadwerkelijk aan de slag.

Misschien worden er, naast de gezamenlijke sessies, ook individuele sessies ingepland. Dit alles zal in overleg gaan met jullie. Voor het slagen van de therapie is het namelijk belangrijk dat jullie er beiden een prettig gevoel bij hebben. Uiteindelijk is het doel dat jullie zelf aan de slag kunnen gaan met de dingen die jullie geleerd hebben tijdens de therapie zodat jullie samen kunnen bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie.

Ramon Weel

Schenge 4
4335 XS Middelburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens Psycholoog Middelburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Middelburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Middelburg.

Ramon Weel
Schenge 4
4335 XS Middelburg