Relatietherapie Utrecht - Ellen Huijsmans
Ellen Huijsmans
Ellen Huijsmans

Relatietherapie Utrecht

Als relatietherapeut breng ik samen met jullie de problemen in de relatie in kaart. Hieruit kunnen onder andere nieuwe omgangsvormen en een betere communicatie voortkomen. Doel van de relatietherapie is het doorbreken van de neerwaartse spiraal en ervoor zorgen dat de relatie voor jullie allebei weer bevredigend wordt.

Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie richt zich in eerste instantie op het oplossen van problemen in een liefdesrelatie. In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dit is normaal en hoeft niet te betekenen dat je relatie slecht is.

Verdieping van je relatie

Relatietherapie is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel. Het is bijvoorbeeld ook een heel goed middel om tot verdieping van een relatie te komen. Tijdens relatietherapie kan ook duidelijk worden dat beide partners er alsnog voor kiezen om de relatie te beëindigen, of om een zogenaamde "proefscheiding" aan te gaan. In dat geval kan de relatietherapeut het paar begeleiden om dit proces zo soepel en respectvol mogelijk te laten verlopen.

Als relatietherapeut kan ik echter geen kant en klare oplossingen bieden. Jullie zullen serieus energie moeten steken in jezelf en de relatie om de therapie te laten slagen.

Clientervaring - ze heeft de angel uit ons probleem gehaald

"Onze vraag aan Ellen was: help ons om minder onnodige discussies te hebben. We zijn vijf jaar bij elkaar en erg gelukkig samen. Toch merkten we dat we vaak dezelfde irritaties hadden, vooral toen de drukte toenam na de geboorte van ons dochtertje een jaar geleden. We zochten iemand die ons praktisch en met humor kon helpen. Geen ellenlange sessies waarin je jeugd wordt besproken, maar goede tips waar je direct iets mee kunt in het hier en nu.
We hebben de coaching van Ellen als bijzonder prettig en zeer effectief ervaren. Het voelt alsof de 'angel' echt uit ons probleem is gehaald, de scherpe kantjes zijn eraf. Ellen is heel betrokken, denkt echt met je mee. En ze houdt het gesprek luchtig, we hebben ook vaak gelachen samen! Ellen geeft daarnaast veel praktische tips. Ook lucht het gewoon op om haar te vertellen waar je mee zit. In totaal hebben we drie sessies met Ellen gehad.
Voor ons was dat genoeg, Ellen laat je helemaal vrij in hoeveel sessies je plant. Als we weer eens iets hebben, weten we Ellen te vinden. Ellen, hartstikke bedankt! "
Vincent & Lonneke

Kom samen langs

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Utrecht ter attentie van Ellen Huijsmans. Ik help jullie graag!

Ellen Huijsmans

Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Ellen Huijsmans

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Utrecht.

Ellen Huijsmans
Boomstraat 2
3582 KR Utrecht