Relatietherapie Eemnes - Kay van der Grift
Kay van der Grift
Kay van der Grift

Relatietherapie Eemnes

Vastlopen is een dagelijks ding bij jullie. De muren waar jullie tegenaan lopen zijn zo ontzettend hoog geworden. Het voelt alsof je niet meer om, over of door deze muur heen kunt, terwijl je dat juist zo graag wilt! Een relatietherapeut kan je helpen om over deze muur heen te klimmen of om zelfs deze muur af te breken.

Relatietherapie Eemnes

Privé

Iedereen loopt wel eens tegen situaties aan waar hij zich geen raad mee weet. Soms lost het probleem zichzelf op, maar soms is er ook hulp van buitenaf nodig om de situatie aan te pakken. Met dagelijkse dingen kun je vaak terecht bij vrienden of familie. Echter, als het om je relatie gaat, wil je dit niet altijd delen met bekenden. Het gaat om jullie privéleven en je wilt het risico niet nemen dat iedereen er ineens van af weet. De relatietherapeut is onafhankelijk, objectief en heeft geheimhoudingsplicht. Deze kan jou dus op de juiste manier helpen met hetgeen je zelf niet kan oplossen.

Tools

De therapeut gaat je gereedschap geven om de muur te beklimmen of af te breken. Soms is het mogelijk om de muur op zeer korte termijn af te breken, soms is er eerst een ladder nodig om hoger te klimmen. Dit om jullie te laten zien wat er aan de andere kant van de muur te zien is. Dit kan als schokkend of als opluchtend ervaren worden. Het geeft een toekomstperspectief waar je het misschien wel maar misschien ook niet mee eens bent. Nu ben je nog in de gelegenheid om die toekomst bij te schaven. De therapeut is er om je hierin te ondersteunen.

Gevoelens

Jullie gevoelens raken in de knoop. Je wilt zo graag die liefde weer voelen, maar al die externe factoren hebben zoveel invloed. Hierdoor lukt het je niet die bel door te prikken en de gevoelens naar buiten te laten komen. De sleur waar jullie in terecht zijn gekomen moet doorbroken worden om die gevoelens weer terug te vinden. Maar hoe kom je nou toch uit die sleur?

Vallen en opstaan

Relaties gaan met vallen en opstaan. Er zijn altijd tegenslagen te verwerken, maar het is wel de bedoeling dat jullie hier samen weer bovenop komen. Bundel jullie krachten en overkom deze obstakels. De therapeut kan jullie helpen jullie kracht te vinden, maar jullie zullen ze zelf moeten bundelen. Maar niet getreurd, echte liefde verslaat alles!

Kay van der Grift

Fazantenhof 84
3755 EJ Eemnes

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Kay van der Grift

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Eemnes

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Eemnes.

Kay van der Grift
Fazantenhof 84
3755 EJ Eemnes