Relatietherapie Amersfoort - Marion van Nes
Marion van Nes
Marion van Nes

Relatietherapie Amersfoort

Waar is het toch fout gegaan? Jullie waren ooit zo gelukkig. Tegenwoordig zit de sleur er goed in en is het plezier wat jullie eerst hadden er steeds minder. Jullie relatie hangt aan een zijden draadje. Er zijn veel dingen gebeurd en het lukt gewoon niet om alles te vergeven en te vergeten. Op deze manier komen jullie er niet meer uit. Er moet wat nieuws gebeuren. Misschien zou relatietherapie helpen?

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Hilversum.

Kom weer dichter tot elkaar bij Relatietherapie Amersfoort

Groei

Ik help jullie om dichter tot elkaar te komen. We gaan samen op zoek naar waarom jullie ooit voor elkaar kozen, en hoe jullie elkaar nu aan kunnen vullen. Aan het eind van de behandeling zijn jullie zowel als koppel als individu gegroeid. Het is een echte leerervaring, eentje waar je de rest van je leven nog wat aan zal hebben.

Ga vooruit

Veel koppels vinden het spannend om een afspraak te maken. Dit is begrijpelijk want het idee dat een onbekende zich met je liefdesleven gaat bemoeien klinkt niet echt aanlokkelijk. Toch kan het ontzettend veel schelen. Ik ben er niet om te oordelen over jullie. Ik ben er om jullie verder te helpen waar jullie er zelf niet uit komen. Het is niet erg dat jullie er zelf niet uit komen, sommige situaties zijn nou eenmaal erg complex en dan kan een blik van een neutraal persoon een wereld van verschil maken.

Verbeter je relatie

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van de relatie, hoe goed of slecht deze ook is. Er zijn altijd wel een aantal dingen waar jullie aan kunnen werken en wat een enorme boost voor jullie relatie kan zijn. We gaan samen op zoek naar deze dingen en proberen zo het tij te keren.

Kom langs bij Relatietherapie Amersfoort

Schroom dus niet om een afspraak te maken. Een relatie is iets waar je in moet investeren. Laat wat jullie hadden niet zonder een laatste poging voorbij gaan. Kom eens langs en ervaar zelf wat ik voor jullie kan betekenen.

Contact

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Amersfoort of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Amersfoort ter attentie van Marion van Nes. Ik leer jullie graag kennen!

Marion van Nes

Ringweg- Kruiskamp 69b
3814TE Amersfoort

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Marion van Nes

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Amersfoort

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Amersfoort. Afspraken zijn ook mogelijk in Hilversum.

Marion van Nes
Ringweg- Kruiskamp 69b
3814TE Amersfoort