Christina Baal
Christina Baal
Christina Baal

Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst

De therapie die ik geef is gericht op ervaring. Door te merken hoe het voelt en hoe de ander het beleeft weet je dingen niet alleen, maar begrijp je het ook. Hierdoor krijgen jullie meer inzicht in je relatie en ben je je relatieproblemen de baas. 

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Patronen doorbreken bij Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst

Soms lijkt een relatie uitzichtloos. De ruzies lopen op, de communicatie ontbreekt en de rek lijkt uit de relatie. Toch is uit elkaar gaan nog geen optie. Alles wat jullie de afgelopen jaren hebben opgebouwd wil je niet zomaar weggooien. Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Je leert elkaar opnieuw kennen en ziet de toekomst samen weer zonnig in. 

Interactie

Wanneer jullie besluiten om bij Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst in behandeling te gaan starten we met een gesprek tussen jullie en mij. Jullie vertellen waar ik jullie mee kan helpen en ik concentreer me op jullie problemen, wil zien hoe jullie samen zijn en hoe een ruzie tussen jullie er uit ziet. Belangrijk is bovendien dat jullie beseffen dat de enige vijand in jullie relatie de interactie is. Het probleem ligt niet aan de een of de ander, maar aan jullie interactie.

Terugblik

Als jullie via gesprekken nader tot elkaar zijn gekomen is er een belangrijke en grote stap gezet. Vaak is het zo dat wanneer dit punt is bereikt de kans op terugval klein is. In de volgende fase van de behandeling bij Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst gaan we aan de slag met de breuken binnen jullie relatie. Wat is er gebeurd, wat waren jullie verwachtingen en waar zit jullie liefde? Tot slot kijken we terug naar de problemen waarmee jullie bij Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst kwamen. Jullie zullen merken dat de grootste problemen zijn opgelost en de rest een bijzaak is die jullie samen kunnen oplossen. 

Contact

Meer weten over Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst, een vraag stellen over je relatie of een afspraak maken? Bel dan naar de praktijkassistent of mail naar Relatietherapie Hooglanderveen / Vathorst ter attentie van Christina Baal. Ik leer jullie graag kennen!

Christina Baal

Hooglanderveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met psycholoog Hooglanderveen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hooglanderveen.

Christina Baal
Hooglanderveen