Relatietherapie Bunnik
Joris Groenendijk
Joris Groenendijk

Relatietherapie Bunnik

Wat ooit zo goed voelde is nu totaal verdwenen. Je herkent je partner en je relatie niet meer. Wat was er ook alweer zo leuk aan elkaar? Jullie lijken rond te dwalen in negativiteit naar elkaar. Het is lastig om nog energie op te brengen en positiviteit terug te vinden bij elkaar. Kan het zo nog verder?

Relatietherapie Bunnik

Nee, eigenlijk kan het zo niet meer verder. Het heeft veel invloed op jullie als individuen, op jullie als stel en op jullie kinderen, ouders of anderen. En het is geen positieve invloed. Jullie zijn moe, uitgeput en zien het somber in. De makkelijkste route is om het op te geven. Maar zullen jullie daar echt gelukkig van worden? Jullie weten hoe ontzettend veel jullie van elkaar houden. Het lukt nu gewoon niet om het goed te uiten.

De moeilijkere route vraagt wat inspanning van jullie. Relatietherapie is namelijk werken voor elkaar en voor jezelf. Je geeft de relatie niet alleen de kans om te groeien, maar ook jezelf als persoon. Na enkele sessies zal je merken dat je er veel energie voor terug krijgt. Jullie gaan weer groeien.

Joris Groenendijk

Provincialeweg 24
3981AP Bunnik

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Bunnik-Houten

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn psychologiepraktijk Bunnik - Houten

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Bunnik. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Utrecht.

Joris Groenendijk
Provincialeweg 24
3981AP Bunnik