Relatietherapie Baarn - Astrid Williamson
Astrid Williamson
Astrid Williamson

Relatietherapie Baarn

Jullie communicatie is allesbehalve effectief. Het lijkt alsof jullie langs elkaar heen praten en er weinig wordt geluisterd. Jullie communicatiestijlen botsen.. de één probeerde misschien open en direct te zijn, waar de ander gesloten en vermijdend op reageerde. De openingen lijken nu gesloten bij beide en er is weinig energie in de relatie.

Relatietherapie Baarn

Die lijn waar jullie ooit zo samen op zaten lijkt moeilijk meer te vinden. Er is veel onbegrip en de frustraties naar elkaar stijgen. Het gevolg is dat jullie vaak ruzie hebben en met een naar gevoel verder gaan.

Samen in kracht

Voordat jullie weer samen op die lijn komen te zitten, is het belangrijk om de vicieuze cirkel van onbegrip en frustratie te onderbreken. De vraag is alleen: hoe gaan jullie dit doen? Er is zoveel gebeurd en gezegd. Het spoor is zoek.

We gaan onderzoeken hoe jullie in die cirkel terecht gekomen zijn, hoe jullie dit in de toekomst kunnen gaan herkennen, maar vooral ook hoe we jullie weer terug in kracht kunnen krijgen. Krachtig als team en krachtig als individuen.

Werken

Aan de hand van gesprekken en verschillende technieken zullen we op zoek gaan naar verbeteringen op verscheidene vlakken. Op een nuchtere en concrete manier gaan we letterlijk aan de slag. Relatietherapie is niet alleen een uurtje of anderhalf uur per week op je kont zitten en luisteren en praten. Er komt veel meer bij kijken: het werk dat jullie thuis gaan verzetten. Het werk resulteert echter vaak in mooi resultaat. Is het jullie relatie waard?

Contact met Relatietherapie Baarn

Wil je meer weten over onze relatietherapeuten in Baarn of meteen een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapeut Baarn ter attentie van Astrid Williamsom. We nemen graag de tijd voor je!

  

Astrid Williamson

Eemnesserweg 21
3743 AD Baarn

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Baarn

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Baarn

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Baarn.

Astrid Williamson
Eemnesserweg 21
3743 AD Baarn