Relatietherapeut Utrecht - Astrid Williamson
Astrid Williamson
Astrid Williamson

Relatietherapie Utrecht

Het lijkt wel alsof jullie continu langs elkaar heen praten. De een is juist heel open en praat veel, de ander meer gesloten en vermijd liever al het gedoe. Dit is eigenlijk altijd wel zo geweest, alleen de laatste tijd is de energie ook op om je best te doen om elkaar wel te begrijpen.

Relatietherapie Utrecht

Het lijkt erop dat jullie steeds meer vastlopen. Doordat jullie niet meer op 1 lijn zitten en elkaar niet meer begrijpen komen er steeds meer frustraties. Hoe langer het duurt, des te groter worden deze frustraties. Dit zorgt weer voor ruzies en uiteindelijk zitten jullie allebei steeds vaker met een rotgevoel.

Samen sta je sterk

Deze vicieuze cirkel waar jullie in terecht zijn gekomen moet doorbroken worden. Maar waar begin je? Er zijn ondertussen zoveel dingen gebeurt en je weet niet meer waar je het moet zoeken. Je wilt het gevoel weer terug dat jullie samen sterk staan, een team, een koppel en niet twee losse individuen die samen zijn.
Relatietherapie kan ervoor zorgen dat jullie weer uit deze negatieve spiraal komen. Jullie gaan samen met mij kijken naar hoe jullie hierin terecht gekomen zijn, maar vooral naar hoe jullie weer de kracht kunnen vinden bij elkaar om dit te verbeteren. We blijven niet hangen in het verleden maar gaan op zoek naar hoe jullie toekomst er weer wat zonniger uit kan komen te zien.

Aan de slag!

Door middel van gesprekken en verschillende technieken gaan we op zoek naar wat er beter kan. Geen zweverig gedoe maar echt aan de slag. Je relatie verbeteren is niet lui achterover zitten, maar actief aan het werk met je relatie. Geef niet op en maak snel een afspraak!

Contact met Relatietherapeut Utrecht

Wil je meer weten over onze relatietherapeuten in Utrecht of een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapeut Utrecht ter attentie van Astrid Williamsom. Ik leer je graag kennen!

Astrid Williamson

Oudwijkerdwarsstraat 50
3581 LG Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Astrid Williamson

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Utrecht

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Astrid Williamson
Oudwijkerdwarsstraat 50
3581 LG Utrecht