Relatietherapie in Amersfoort bij Frank Odding
Frank Odding
Frank Odding

Relatietherapie in Amersfoort

Elke relatie is anders, elke behandeling is anders. Ik help jullie bij het vinden van de oplossingen voor jullie relatieproblemen.

Dichter tot elkaar komen bij Relatietherapie Amersfoort

Geen enkele relatie is hetzelfde. Net zoals dat geen enkel mens hetzelfde is. Elke relatie is uniek. Zo ook jullie beide. Dit kan zich mooi uiten in een relatie. Tegenpolen trekken elkaar echter aan, toch? Wat belangrijk is, is dat jullie deze unieke kant van elkaar weer gaan waarderen. Wat was het nou dat jullie zo tot elkaar aantrok? Waar is de passie?

Je bent het waard, je partner ook

jullie liefde ook.

Allereerst gaan we kijken naar de manier waarop jullie met elkaar omgaan. 'Communication is key' is dan ook een motto dat ik vaak gebruik, maar luisteren jullie ook naar elkaar? De mens is ontzettend geneigd te luisteren om te reageren, maar niet puur luisteren om het luisteren. Zijn jullie in staat om discussies onderling op te lossen? Of valt het gesprek dan stil. De patronen achterhalen in een relatie is erg belangrijk. Zodra jullie daar inzicht in hebben kunnen we kijken naar oplossingen. Handvatten die jullie kunnen gebruiken in de toekomst.

Relatietherapie werkt

Het doorbreken van de patronen helpt. Door inzicht te krijgen in de handelingen die jullie beide maken weten jullie hoe er in het vervolg op elkaar kan worden gereageerd. Hopelijk durven jullie beide je hierdoor ook weer kwetsbaar op te stellen en komen jullie weer dichter tot elkaar.

Contact met relatietherapeut Amersfoort

Hebben jullie meer vragen of willen jullie een afspraak maken? Bel of mail naar Relatietherapie Amersfoort ter attentie van Frank Odding. Jullie zijn van harte welkom!

Frank Odding

Paladijnenweg 136
3813 KE Amersfoort

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Psycholoog Amersfoort

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amersfoort

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Amersfoort.

Frank Odding
Paladijnenweg 136
3813 KE Amersfoort