Relatietherapie Zwolle hervind jezelf
Liesbeth Venema
Liesbeth Venema

Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie lijkt de laatste tijd steeds meer nodig te zijn. Eén ding is zeker: jullie zijn niet de enige. Er zijn veel verschillende redenen waarom stellen in relatietherapie gaan, maar uiteindelijk is er één doel waar ik jullie mee ga helpen: weer dichter bij elkaar komen. De liefde en het vertrouwen wat er eerst was en nu niet of minder aanwezig is, weer terug vinden. De stap die je hebt gezet om te kijken op deze site is al een stap in de goede richting.

Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

Uit elkaar groeien

De meeste relatieproblemen ontstaan heel geleidelijk: je hebt het zelf in het begin amper door en dan opeens kom je tot de ontdekking dat de ander je niet zoveel meer zegt of dat je je eenzaam voelt binnen de relatie. Het kan zelfs zo zijn dat je partner nog steeds heel gelukkig is met jullie relatie. Ook kan het zijn dat er voortdurend ruzies zijn, waardoor jullie uit elkaar groeien. Of er is sprake van een vertrouwensbreuk. Of er spelen individuele problemen die doorwerken in de relatie. Wanneer je bij mij in relatietherapie gaat, zullen we gaan nadenken hoe jullie klachten er concreet uitzien. Wat is of wat zijn de oorzaken hiervan? En hoe kunnen we de liefde, het vertrouwen en het teamgevoel weer (terug)krijgen?

Patronen

Om elkaar te hervinden en uit negatieve patronen te komen, is het belangrijk om je daarnaast te richten op de toekomst. Vaak herhalen patronen zich en naast het herstellen, is het goed om te werken aan het vasthouden van de gewenste situatie. Daarom zullen we ook samen kijken naar jullie patronen, jullie manier van communiceren onderling. Op deze manier kunnen jullie leren hoe deze situatie in de toekomst te voorkomen.

Hoe zien de sessies eruit bij relatietherapeut Liesbeth

In het intakegesprek luister ik naar jullie beider verhaal. Deze kunnen heel verschillend zijn. Ook vraag ik jullie wat je zou willen, wat je doel is. Wanneer ik het vermoeden heb jullie niet goed te kunnen behandelen, dan zal ik met jullie op zoek gaan naar passende hulp en/of je naar je huisarts verwijzen. Mocht ik jullie wel kunnen helpen, dan ga ik samen met jullie op zoek naar de oorzaken, aanleidingen en gevolgen van de relatieproblemen. Aan de hand daarvan stel ik een probleemanalyse op en een behandelplan. En dan gaan we met z’n drieën aan de slag…

Contact met Relatietherapie Zwolle

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Zwolle ter attentie van Liesbeth Venema. Ik leer jullie graag kennen!

Liesbeth Venema

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Liesbeth Venema

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De praktijk is gevestigd in het pand aan de Dokter van Deenweg 108; 8025 BK te Zwolle. Je kunt het pand herkennen aan de rode palen bij de ingang en het grote nummer 108. Wanneer je overdag een afspraak hebt, mag je je melden bij de receptie of je kunt meteen met de trap of lift naar de 3e etage. Daar aangekomen mag je plaatsnemen in de hal, ik kom je daar halen. Heb je een afspraak na 17.00, dan moet je even aanbellen (het kan even duren voordat ik beneden ben). Als je met de auto komt, kun je deze rechts naast het pand parkeren. Parkeren is gratis, de slagboom blijft omhoog staan.

Liesbeth Venema
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle