Relatietherapie Enschede - Esther Boonk
Esther Boonk
Esther Boonk

Relatietherapie Enschede

Jullie lijken niet meer direct te kunnen communiceren, alsof jullie langs elkaar heen praten - en ook zo zijn gaan leven. Waar de één heel direct en open probeerde te zijn, was de ander wat meer gesloten en vermijdend. Nu lijken de openingen aan beide kanten gesloten en voelt het energiepeil erg laag aan. Dit willen we veranderen.

Afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk.

Relatietherapie Enschede

Meer en meer raken jullie vastgeknoopt in elkaar.Jullie zitten niet niet meer op één lijn en door het wederzijdse onbegrip stijgen ook de frustraties. Des te langer het duurt, des te groter de frustraties. Dit leidt vaak tot ruzies waardoor jullie allebei met een rotgevoel eindigen.

Samen sta je sterk

Er moet een stuk uit de vicieuze cirkel gehakt worden, alvorens jullie verder kunnen. Maar waar doe je dat? Na alles wat er gebeurd is en wat er gezegd is, zijn jullie het spoor zoek. Dat gevoel van 'samen sterk', een team, een stel, een koppel; dat willen jullie terug. Jullie willen niet die twee partijen, die twee kanten zijn.

Relatietherapie kan helpen om die vicieuze cirkel te doorbreken. Jullie kunnen samen met mij bekijken hoe jullie hierin terecht zijn gekomen, wat herkenningspunten zijn voor de toekomst, maar ook hoe jullie weer de kracht kunnen vinden om de relatie weer werkend te maken. We willen vooral kijken naar een mooie toekomst en ik bied jullie de handvatten die daarvoor nodig zijn.

Aan de slag!

Gebruikmakend van gesprekken en bepaalde technieken gaan we op zoek naar verbetering. Geen zweverig gedoe maar echt aan de slag. Het verbeteren van je relatie gaat niet 'zomaar', er moet daadwerkelijk werk verzet worden. Maar uit dat werk bloeit vaak weer iets moois voort. Is jullie relatie het waard?

Contact met Relatietherapeut Enschede

Wil je meer weten over onze relatietherapeuten in Enschede of meteen een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapeut Enschede ter attentie van Esther Boonk. Ik leer je graag kennen!

Esther Boonk

Potsweg 15B
7523 CA Enschede

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Esther Boonk

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Enschede

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Enschede.

Esther Boonk
Potsweg 15B
7523 CA Enschede