Relatietherapie omgeving Deventer
Michelle Giesbert
Michelle Giesbert

Relatietherapie Deventer

Jullie gesprek kent vaste trekjes, een patroon van actie en reactie, van onderlinge valkuilen en negatieve reacties. Ik help jullie daar van weg te groeien; dat doen we op een milde, vriendelijke en doelgerichte manier.

Maak werk van de liefde bij Relatietherapie Deventer

Elke relatie kent zijn ups en downs. Maar dit is anders. Jullie vechten elkaar de tent uit, of jullie vermijden elkaar, situaties of bepaalde onderwerpen. Ieder op zijn eilandje.

Naar een relatietherapeut in Deventer?

Voor veel stellen is het een ongemakkelijk idee: praten met een relatietherapeut. Je vraagt je af wat zo’n therapeut kan doen wat jullie zelf niet kunnen. En tja, het is wel heel intiem allemaal wat jullie te bespreken hebben.

Doorbreek patronen bij Relatietherapie Deventer  

Toch is relatietherapie het beste wat je kunt doen bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als jullie relatie goed gaat kan een relatietherapeut je heel veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie in gesprek kan brengen. Want daar schort het waarschijnlijk ook aan.

Anders dan vrienden en familie is de relatietherapeut in staat jullie allebei te laten spreken maar belangrijker nog: te laten luisteren. Daarbij herkent de relatietherapeut patronen in jullie ‘chemie’ en kan jullie handvatten geven daar uit te breken.

Jullie moeten wel willen

Dat klinkt misschien als een open deur, maar het is wel waar. Net als bij elke therapie gaan jullie het werk doen. Dat moeten jullie wel willen. Allebei. Nu kan het dat gaandeweg de therapie één van jullie (of jullie samen) tot de conclusie komt dat er geen weg meer is voor jullie samen.

De relatietherapeut kan jullie helpen op een respectvolle manier de relatie te beëindigen. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk om ook het afronden van jullie relatie met zorg en aandacht te doen.

Herontdekking van jullie

Na al die jaren zou je denken dat jullie elkaar door en door kennen. En dat is waarschijnlijk in veel opzichten ook zo. Toch kunnen er in relatietherapie zaken boven water komen over jezelf en de ander waar jullie allebei van kunnen schrikken. Wat dat betreft is relatietherapie in Deventer echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Deventer? Bel naar 085-4014720 of mail naar Relatietherapie Deventer ter attentie van Michelle Giesbert. Ik leer jullie graag kennen! 

Michelle Giesbert

T.G. Gibsonstraat 41
7411 RP Deventer

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Psycholoog Deventer

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Deventer

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Deventer.

Michelle Giesbert
T.G. Gibsonstraat 41
7411 RP Deventer