Relatietherapie Deventer
Allard van den Brink
Allard van den Brink

Relatietherapie Deventer

Dat een relatie niet altijd rozengeur en maneschijn is, is geen nieuws. Toch lijkt het of jullie samenzijn de laatste tijd in het teken staat van ruzies en conflicten. Hopen dat de problemen zichzelf in de loop van de tijd oplossen blijkt nergens toe te leiden. Voor jullie beiden geluk is het van belang dat er verandering komt in de huidige situatie. Relatietherapie kan jullie hierbij helpen.

Bel voor een afspraak!

Leer patronen doorbreken bij Relatietherapie Deventer

Wanneer jullie al langere tijd vastgeroest zitten in bepaalde patronen kan het zijn dat jullie in een negatieve cirkel terecht komen. Dit maakt dat gedrag niet enkel een gevolg maar ook de oorzaak is. Op die manier vallen jullie vaak terug in dezelfde situaties en wordt het lastig deze aan te passen. Een relatietherapeut kan, met objectieve blik, samen met jullie op zoek gaan naar deze patronen. Wanneer hier meer zicht op is kan er in de volgende fasen gewerkt worden aan het veranderen ervan. Deze vorm van relatietherapie heet EFT Relatietherapie. 

Wat is EFT Relatietherapie?

Niet alleen is het belangrijk om vat te krijgen op deze storende patronen en deze te doorbreken, het is ook van belang om inzicht te verschaffen in jullie emotionele verlangens. Binnen de EFT Relatietherapie wordt hier veel aandacht aan besteed. Met welke emoties hebben jullie ieder afzonderlijk te maken en hoe wordt daar in de huidige situatie gehoor aan gegeven? Met EFT Relatietherapie wordt beoogd de interactie tussen deze emoties te verbeteren.

Tijdens de behandeling worden drie stappen doorlopen:
1) Het doorbreken van de patronen die maken dat jullie in dezelfde cirkel blijven ronddraaien
2) Diepgang geven aan jullie gesprekken
3) Weer nader tot elkaar komen en samen naar de toekomst kijken.

Bewezen is dat EFT Relatietherapie even goed of zelfs beter werkt dan gemiddelde relatietherapiemethoden. Ook is gebleken dat zogenoemde terugval weinig voorkomt.

Contact met Relatietherapie Deventer

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Deventer, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapie Deventer ter attentie van Allard van den Brink. Ik leer jullie graag kennen!

Allard van den Brink

Winterkoning 13
7423 DL Deventer

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Deventer

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Deventer

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Deventer.

Allard van den Brink
Winterkoning 13
7423 DL Deventer