Relatietherapie Zaandam
Ellen van Vliet
Ellen van Vliet

Relatietherapie Zaandam

Iedereen hunkert naar liefde. Je verbinden, een innige band met iemand hebben en samen een toekomst opbouwen. Ondanks dat het erg belangrijk is wordt er weinig over gepraat. Het lijkt alsof het vanzelf moet gaan, terwijl met elkaar blijven praten erg belangrijk is.

In de behandeling staat de verhouding tot elkaar centraal. We bespreken jullie verlangens, verwachtingen, hoop en kwetsbare kanten. Jullie leren je weer opnieuw verbinden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Werken aan Hoop en Vertrouwen bij Relatietherapie Zaandam

Je merkt het al langere tijd. Jullie raken steeds meer van elkaar verwijderd. Je trekt je terug, keert in jezelf en als jullie een keer praten leidt het gesprek steevast tot ruzie. Je wilt je gelijk halen en laten zien hoe teleurgesteld je bent. Het gaat eigenlijk al langere tijd niet meer over jullie, maar over jou en de ander.

Vorm en inhoud

Als jullie bij Relatietherapie Zaandam in behandeling komen richten we ons op twee belangrijke peilers: vorm en inhoud. Allereerst gaan we in op de vorm. Ik laat jullie zien wat de negatieve patronen zijn die in jullie gesprekken zijn gesleten, hoe het komt dat jullie gesprekken steeds vastlopen. Na verloop van tijd herkennen jullie je fouten en weten jullie wat jullie kunnen doen om deze negatieve patronen te doorbreken.

Vervolgens gaan we door naar de volgende stap, het werken aan de inhoud van jullie gesprekken. Jullie leren elkaar te vertellen wat voor jullie echt belangrijk is, je gedachten en gevoelens uitspreken naar elkaar. Ook de moeilijke onderwerpen komen ter sprake. Pas wanneer je je echt open durft te stellen voor je partner en kunt vertellen wat er in jou omgaat wordt de stevige basis gevormd die zo belangrijk is voor jullie relatie.

Weer bereikbaar

Als we de behandeling afronden zijn jullie weer bereikbaar voor elkaar. Jullie kunnen weer contact maken, met elkaar praten en jullie band is versterkt. Er zijn vermoedelijk nog meer patronen te doorbreken en obstakels uit de weg te ruimen, maar er is bovenal weer vertrouwen in elkaar en hoop. Jullie zien jullie gezamenlijke toekomst weer zonnig tegemoet!

Contact met Relatietherapie Zaandam

Willen jullie meer weten over relatietherapeuten in Zaandam? Bel dan naar Relatietherapie Zaandam ter attentie van Ellen van Vliet. Ik leer jullie graag kennen!

Ellen van Vliet

Affuitenhal 1
gebouw 14, 1505RE Zaandam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Therapie Zaandam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Zaandam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Zaandam.

Ellen van Vliet
Affuitenhal 1
gebouw 14, 1505RE Zaandam