Marije Spiering
Marije Spiering
Marije Spiering

Relatietherapie Hoorn

Elke behandeling is weer anders en een uitdaging. Ik help jullie bij het vinden van oplossingen voor de vragen en problemen waar jullie mee zitten.

Afspraken ook mogelijk in de avonden, in het weekend.

Relatietherapie Hoorn

Het gaat niet goed tussen jullie. Ergens vraag je je af hoe het zo gekomen is. Dit had je niet bedacht. Zo had je je toekomst niet voorgesteld. En eerlijk gezegd, het voelt behoorlijk hopeloos. Je hebt het idee alles geprobeerd te hebben - maar het wérkt gewoon niet.

Als je relatie in zwaar weer is, kun je je heel machteloos voelen. Je kunt geen kant op. Of ja, het beëindigen van jullie relatie, maar dát wil je niet. Je bent ten einde raad. Wat moet je doen? Alleen lukt het jullie in ieder geval niet.

Heel normaal, zo’n crisis

De meeste relaties krijgen er wel een keer mee te maken: een crisis. Dat kan allerlei oorzaken hebben, in de regel heeft het er mee te maken dat de twee geliefden elkaar niet meer kunnen zien of horen. In zo’n intiem gedeeld leven gaat dat op den duur wringen.

Relatietherapie werkt

In de regel sluit ik relatietherapie positief af. Zeker als stellen in staat zijn die eerste stap, het doorbreken van de automatismen, te zetten is de kans op succes heel erg groot.

Contact

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website: Relatietherapie Hoorn voor meer informatie.

 

Marije Spiering

West 41-A
1625 AT Hoorn

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Marije Spiering

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Hoorn

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hoorn.

Marije Spiering
West 41-A
1625 AT Hoorn