Kom weer dichter bij elkaar met Relatietherapie Heemstede
Hanneke Francken
Hanneke Francken

Relatietherapie Heemstede met Hanneke Francken

Allereerst kijken we gezamenlijk naar jullie als individu en als stel.

De kans is groot dat jullie elkaar niet echt meer 'zien', doordat jullie elkaar al zo lang en/of zo goed kennen. Ook is het mogelijk dat één van jullie zelf een onuitgesproken klacht heeft, bijvoorbeeld een depressie. Dit kan de relatie beïnvloeden.

Kom in gesprek bij Relatietherapie Heemstede

Zo kan het niet langer

Jullie weten beiden dat relaties ook ruzies kent. Dat is normaal en zelfs gezond. Maar, zoals het nu gaat kan het niet doorgaan. Het punt is nu gekomen dat er echt iets moet veranderen. Het geduld dat er eerst was, de positieve kant die je zag in storende eigenschappen, het gevoel dat jullie beste vrienden zijn - het behoort tot het verleden. Inmiddels lijkt het zo uitzichtloos dat de twijfel om samen door te gaan alleen maar blijft groeien.

Er zijn nog mogelijkheden

Misschien hebben jullie lang gewacht, misschien zagen jullie de ernst niet in, misschien hadden jullie verwacht dat het wel over zou gaan of welke reden dan ook dat jullie nu op dit punt beland zijn. Het is namelijk niet té laat en er kunnen nog dingen veranderen. Deze stap is goed, jullie hoeven het niet alleen te doen. Hulp van buitenaf is absoluut niet iets om je voor te schamen en velen die bij Relatietherapie Heemstede in relatietherapie gaan komen er sterker dan ooit uit.

Contact met Relatietherapie Heemstede

Heb je een vraag over je relatie of wil je een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapie Heemstede ter attentie van Hanneke Francken. Ik leer jullie graag kennen!

Hanneke Francken

Gravin Adahof 8
2114 DW, Vogelenzang (Heemstede)

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contact met Psycholoog Heemstede - Vogelenzang

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk in Vogelenzang (Heemstede)

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Vogelenzang, nabij Heemstede.

Hanneke Francken
Gravin Adahof 8
2114 DW, Vogelenzang (Heemstede)