Relatherapie Haarlem
Mirjam Heijnis
Mirjam Heijnis

Relatietherapie Haarlem

Of jullie nou in een vechtscheiding zitten of dat jullie willen leren je emoties beter te uiten, voor hulp en vragen kan je terecht bij een relatietherapeut. Van het ene uiterste naar het andere uiterste, het maakt niet uit, ik kan jullie daarbij helpen. Niks is voor mij raar of gek, je hoeft je nergens voor te schamen. Alle gevoelens, gedachtes en gebeurtenissen gooien we op tafel, zodat jullie op de juiste manier geholpen kunnen worden.

Gevoelens, gedachten en gebeurtenissen

Deze drie dingen delen met een wildvreemde, dat is voor veel mensen een drempel. Voor de meeste mensen is het ook de eerste keer dat ze een traject starten bij een relatietherapeut. Stap over die drempel heen en wees recht door zee met mij. Directe vragen zal ik zeker ook stellen om elk nuttig detail naar boven te halen. We zijn allemaal maar mensen, iedereen maakt fouten en heeft dingen waaraan gewerkt kan worden. Zoals eerder gezegd; geen gevoel, gedachte of gedrag is mij vreemd.

Samen staan we sterk

In de therapie is het belangrijk dat wij, maar vooral jullie als stel samenwerken. Luister naar elkaar, steun elkaar en werk met elkaar. Samen staan we sterk en kunnen we werken naar een eind waar jullie tevreden mee zijn. Voor het eindpunt wat jullie willen bereiken, stellen we samen doelen op. Haalbare doelen, zodat jullie hier echt mee aan de slag kunnen, ook buiten de sessies om. Handvatten om weer op eigen benen te leren staan.

Afstand

De afstand tussen jullie is gegroeid. Waar ligt dat aan? Voelt het alsof jullie een broer/zus relatie hebben gekregen? Of is er juist helemaal geen band meer? Van de kilometers die tussen jullie in staan, gaan we meters maken. Stap voor stap gaan we de afstand tussen jullie verkleinen. De verbintenis die jullie vroeger voelden, gaat weer terug komen!

Hand in hand

'Hand in hand' staat voor veel mensen symbool voor verbintenis tussen 2 mensen. Dit heeft te maken met de aanraking en de verbinding die het maakt. Dat is iets heel moois, wat gekoesterd moet worden. Als het kan, hou dan deze symbolische gedachte voor ogen. Als er even tijd is, zoek dan die verbintenis met je partner!

Mirjam Heijnis

Spaarne 112
2011 CM Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Haarlem

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Haarlem

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haarlem.

Mirjam Heijnis
Spaarne 112
2011 CM Haarlem