Sandra Kuiters - Relatietherapeut Hoofddorp
Maak kennis met onze behandelaar.
Sandra Kuiters
Sandra Kuiters

Relatietherapie Hoofddorp

Vaak heb je de neiging om te vinden dat de ander maar moet veranderen. In een partner-relatie traject help ik jullie om weer echt met elkaar in gesprek te komen.

 

Werken aan een gezamenlijk doel

 

We onderzoeken in de gesprekken of er nog sprake is van een gezamenlijk doel waar jullie naartoe willen werken. Een traject voor partner-relatietherapie is erop gericht om een diepgaande en blijvende verandering teweeg te brengen in je relatie. Stap voor stap leer je om weer kwetsbaar te durven zijn bij elkaar en echt met je partner in contact te komen. Binnen partner-relatietrajecten werk ik veelal met technieken uit Emotional Freedom Techniques. Deze werkwijze helpt jullie om op een veilige manier milder te worden naar de ander.

Jullie kunnen bij mij ook in de avonduren op afspraak komen, wel zo makkelijk buiten de reguliere kantoortijden. Ook in het Engels!

Relatietherapie Hoofddorp

Elkaar terugvinden of herontdekken

Iedere relatie kent moeilijke periodes. Je maakt veel ruzie of hebt het gevoel dat jullie elkaar kwijt zijn geraakt. Het kan ook zijn dat het nog best gaat maar dat je behoefte hebt aan verdieping en ergens denkt dat het nog wel beter kan. Vaak heb je de neiging om te vinden dat de ander maar moet veranderen. In een partner-relatie traject help ik jullie om weer echt met elkaar in gesprek te komen. We onderzoeken in de gesprekken of er nog sprake is van een gezamenlijk doel waar jullie naartoe willen werken. Een traject voor partner-relatietherapie is erop gericht om een diepgaande en blijvende verandering teweeg te brengen in je relatie. Stap voor stap leer je om weer kwetsbaar te durven zijn bij elkaar en echt met je partner in contact te komen. Binnen partner-relatietrajecten werk ik veelal met technieken uit Emotional Freedom Techniques. Deze werkwijze helpt jullie om op een veilige manier milder te worden naar de ander doordat je zijn of haar kwetsbaarheid onder het gedrag weer gaat zien. Daarbij leer je beide hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen kwetsbaarheden waardoor je die verantwoordelijkheid niet meer bij de ander hoeft te leggen.

Op een goede manier uit elkaar

Soms zijn mensen al tot de conclusie gekomen dat het beter is om uit elkaar te gaan. Hoe je het ook went of keert een vaak pijnlijke en verdrietige beslissing. Ook in dit proces met veelal heftige emoties en moeilijke beslissingen kan het fijn zijn om een plek te hebben waar je bewust met dit proces bezig kan zijn. Ik help jullie in het verwerkingsproces en om zo goed mogelijk in gesprek te blijven met elkaar.

Samen tot een oplossing komen

Jullie kunnen bij mij ook in de avonduren op afspraak komen, wel zo makkelijk buiten de reguliere kantoortijden. Bel of mail gerust!

Sandra Kuiters

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neemt contact op voor een afspraak bij Psycholoog Hoofddorp

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hoofddorp.
Bij mijn praktijk in Hoofddorp is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Sandra Kuiters
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp